Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papinak zepter

Od: chlamak* odpovědí: 4 změna:

Ahoj vsichni, mam doma nejaky dekl na papinak zepter - Syncro-Clik® TF-420-20 Ø 20 cm

presne toto:

zepter.cz/...

a potrebuji k tomu koupit nejaky hrnec Ø 20 cm. Nevite poradit, na jaky hrnec by to slo pouzit? Zepter kupovat nebudu, hledam nejaky ekvivalent... hlavne za rozumnou cenu.. Nebo radeji ten dekl prodat a koupit nejaky normalni papinak? Treba tefal? Nebo na nejakou tescomu se to neda nasadit? Co by jste mne poradili?

Diky vsem

Chlamak

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To mě přijde jako celkem blbý nápad, ač se to nezdá, papiňák je tlaková nádoba a když ,,bouchne´´ tak to stojí za to, tomu věřte. Zepter jsou předražené krámy, to je už stará písnička, ale než to nějak ,,napasovávat´´, tak myslím, že bude lepší koupit nový papiňák, se zárukou a hlavně bezpečný.

chlamak*
hodnocení

Ehmmm.. to je pravda.. to mne nenapadlo. Radeji nebudu riskovat.. takze varianta - zbavit se toho a jdu do normalniho papinaku za normalni cenu .. :)

Diky za rychlou odpoved a preji hezky vecer

Ch

Diky

uska*
hodnocení

2x

Zrušila jsem obyčejné papiňáky a 2 roky již vařím v elektrickém tlakovém hrnci IDA

bionaire.cz/...

Je to nesrovnatelný rozíl, nic neregulujete, neutíkají pachy do kuchyně, šetří energii.

mowla*
hodnocení

0x

Jak už napsal Promon - dekl z ´ceptéra´ do vitríny a do kuchyně nový papiňák...

Tefal - Tescoma - to je skoro jedno, nerez je lepší, než hliník, důležité je kvalitní vrstvené dno...

doplněno 14.05.12 22:15:

Sááákra - kde se vzal - tu se vzal - obrázek...

*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]