Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych na chalupu domácí hadrové koberce. Jeden mám, dělalo se to z rozstříhaných hadrů, dají se prát a myslím , že na chalupu se hodí. Nemá někdo zdání, kde se to dostane? Už jsem to hledala googlem a nic. Viděla jsem v Globusu, že prodávali čistě vlněné za 1000 kč malinký. Ten nechci. Je drahý a s praním by byl problém. Potřebovala bych vědět, jestli to někdo nedělá.
Hezký večer! Zde máte koberečky i s návodem. Myslím si, že by to mělo být to, co si představujete na chalupu. Docela mne to také inspirovalo. test.bazar-www1-backup.su/...
Dobrý den,
pokud máte stále zájem o domácí koberce, můžete se na mě obrátit. Nejsme žádná firma. Rodiče je dělají pro potěšení a určitě bychom se dohodli na rozumné ceně (prý se prodávají 180 za 1m). Mamka stříhá látky a barevně kombinuje a taťka je tká. V případě zájmu, Vám můžeme nějaké nafotit a poslat emailem. Jsme z Jižních Čech. Po dohodě se lze přijet podívat. Budete vítáni.
S pozdravem Lucka Doležalová
Ještě stále provádíte výrobu ručně tkaných koberců z hadrů dodaných zákazníkem? Měli bychom zájem.
Jan Solnička
Dobrý večer,
měli bychom zájem o ručně tkané koberce, délky cca 4m. Můžete prosím zaslat nějaké aktuální informace případně foto?
Děkuji Hrubá
Dobrý den pani Doležalová,
přečetla jsem si Vaši nabidku, bohužel je už z roku 2012, proto by mě zajímalo, zda stále vyrábíte hadrové koberce.
Měla bych zájem o koberec v přibližné velikosti 180x250 cm v modro-bílem tonu.
Přeji Vám hezký den a děkuji předem za odpověď.
S pozdravem
Alena Prášilová
Moja mama si ich robila sama.Nastrihala na pásiky starú látku.A tú potom plietla ako sveter.Urobil som jej z hliníkového drotu ,asi metrové ihlice (priemer drotu 8-10mm).A potom už len plietla a plietla.Výsledok bol .a aj je ,pekný.Dajú sa prať ,a stále sú ako nové.A hlavne máme na mamu, stálu spomienku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.