Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozkládací sedačku jako postel na spaní

Od: radeko777* odpovědí: 7 změna:

Poraďte,potřebuji rozkládací sedačku na spaní do obyváku.

Málo místa v bytě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

chcete slyšet názor na to, jestli je to dobrý nápad? s neustálým skládáním a rozkládáním budete mít spousty práce - na to se připravte... taky bych radila pečlivě vybírat sedačku, aby vás po pár měsících nezačala bolet záda - tyhle rozkládačky bývají spíš "nouzovky" - takže máte pod zádama spoj apod... ale určitě se dá najít i kvalitní... a pak je taky důležitý úložný prostor - aby bylo kam uklidit lůžkoviny...

domov*
hodnocení

2x

Já jsem řešil taky tento problém /1+1/ a nakonec jsem si pořídil rozkládací pohovku s úložným prostorem.Tato pohovka byla určená přímo ke spaní a jsem s ní velice spokojen .Spaní bezproblémové. Cena je ovšem větší než klasická pohovka

hahanaj*
hodnocení

0x

a co to by vás neispirovalo?- dobře byste se vyspal a nic byste nemusel rozkládat a skládat

novinky.cz/...

dzordz*
hodnocení

0x

Když bude tvrdší a dost dlouhá (s rohovým dílem nebo tak), nemusí být ani rozkládací. Ještě mě teda nikdy nenapadlo tu naši na spaní rozkládat :) Na povlak se hodí prostěradlo a je.

jabraka*

I já...

JABRAKA

Rozkládací sedačku jako postel na spaní

slapapa2*
hodnocení

0x

V patře na spaní je teplejší vzduch, což ne každému vyhovuje a jsou situaci, kdy schody jsou velmi nepraktické...

Nedoporučuji pohovku IKEA PS- přes matraci je cítit železná konstrukce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]