Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadzemní bazén - jaká hloubka?

Od: nikola789 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potřebovala bych rychle poradit s volbou nadzemního plechového a kruhového bazénu do 20 000Kč. Uvažovala jsem o bazénu Azuro, ale na požadující rozměry 3.66m nebo 3.5m se dělají pouze mělké tedy 1.07m. Na internetových stránkách Heureka jsem našla další typy hlubších bazénů, ale nemám s výběrem zkušenost a nevím jestli to není podvod nebo nekvalitní zboží. Má s těmito bazény někdo zkušenost? - Nuovo, Relax, Milano, Rio,... . Chtěla jsem koupit bazén Nuovo, ale asi má moc slabý plech a vnitřní bazénovou folii... tak stále váhám...*zed* Pokud máte zkušenost nebo další typy v rozměreh: 3.5m, 1.2m prosím pomozte. Předem děkuji za odpovědi.;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fandasnek
hodnocení

0x

mám bazén nuovo 3,5 x 1,2 m třetí rok a nemám s ním problém (taky jsem ho kupoval kvuli hloubce)... obecně jsem taky hledal něco jinýho než Azuro, ale za přijatelný peníze a nic jinýho mimo Nuovo jsem nenašel... Azuro asi bude kvalitnější, ale s Nuovo nemám problém... jediný co mě na něm štve je ta dekorativní folie... jinak jsem se před 2 lety se vším vybavením, chemií a vysavačem, plovákem a vším možným dostal pod 20 000 Kč.

nika789
hodnocení

Děkuji moc za odpověď. Tak teď už se lépe rozhodnu s výběrem.. A ještě mám jeden malý dotaz k bazénové folii. Jak silná musí být aby vydržela co nejdéle? Myslím, že u bazénu Nuovo je silná asi 0.2mm, stačí to? Mám děti, které rádi ,,blbnou,, ve vodě a mám strah aby se neprotrhla za pár let Znovu předem moc děkuji za odpověď.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]