Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektroinstalace garsonky

Od: roca odpovědí: 3 změna:

Před týdnem jsem se obracela o radu ohledně ceny za celkové předělání elektriky v malé garsonce, za všechny rady Vám ještě jednou děkuji.Psali jste, že 20.000,- je cena přiměřená, již je hotovo a zaplaceno, ovšem bez té revize. Tu chci nechat udělat, jak mi také radíte.

Dívala jsem se po int po cenách a jsou hodně různé, nevyznám se v tom, ale je možné, že v tom má každý napočítáno třeba něco jiného? Vy určitě víte a poradíte, kolik by to normálně mohlo stát. Elektrika v bytě je teď kompletně a celá nově zrekonstruovaná, je to Praha, mrňavá garsonka 24 m2, pět zásuvek, pět vypínačů, 4 x stropní světla?

Jaká cena za revizi vč. zprávy je přiměřená a normální? Určitě bych ráda, pokud možno někoho levnějšího. Nevíte o někom takovém, kdo by to dokázal nějak rozumně? Poptala jsem a přišla mi zatím jen jediná nabídka revizního technika s cenou za výše uvedenou revizi ve výši 4.500,- Kč, což mne docela stalo. Nevíte o někom, kdo by to dokázal nějak rozumně? A s jakou cenou vč. vyhotovení zprávy bych tedy měla asi počítat? Jak dlouho taková revize trvá a jak to probíhá?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

4500 kč? *sok*

V Praze to asi funguje jinak,ale na moravě je cena revize elektroinstalace v malém bytě do 1000kč

hodnocení

0x

podívejte, zkušený revizák to prohlédne nejdéle za půl hodiny až hodinu a hodinu bude psát zprávu. 1000kč je akorát, možná plus nějaká ta doprava.

roca
hodnocení

Díky za Vaše odpovědi. Nakonec se mi podařilo sehnat revizáka za 800,- vč. zprávy, takže maximální spokojenost :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]