Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo napsat kolik přibližně zaplatím za montáž automatického kotle. Tyto kotle mě zaujali, ale vůbec nemám představu o ceně montáže. Prý je dost vysoká. Mám rodinný domek a stávající rozvod i s radiátory chci ponechat. Zaujaly mě kotle Ekoscroll. Dík
Od 5.-20. tisíc Kč., tedy az montáž, ale hodně záleží na tom, do vám to bude montovat a jaký je... Dá se s instalatéry domluvit...
Zdravím předem se omlouvám že využívám cizího vlákna ale systém mi nedovolí vložit novou otázku dřív jak za 70minut, to už budu dávno spát.
Chci se zeptat co si myslíte o této cenové nabídce za elektrikářské práce. Jedná se vlastě už jen za namontování zásuveka, vypínaču a jističu do do rozvaděče.
Píšete, že nacenění je jen za montáž, to by byla katastrofa. Nevím zda cena je s DPH nebo bez. Jeli nacenění i s materiálem, tak cena je únosná, ne nejmenší. Odvozuji to z ceny např. dvojzásuvky, která stojí 80 -90 Kč a vám vychází cena i s montáží 116,- Kč. Jistě by se dala vysmlouvat např. 10% sleva. Nechte si tento rozpis nacenit např. na AAA poptávka, pak ceny porovnejte.
doplněno 30.05.12 10:22:Aha, teď vidím, že konečná položka je práce + doprava. Tudíž z toho bych vyvodila - materiál si dokážete sehnat levnějí a 5 tis za práci a dopravu utáhnete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.