Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem...
Chtěl bych se zeptat: Potřebuji předělat plynové potrubí vedené v kuchyni pod stropem.Jde o to,že je stávající potrubí je 'černé' a bude se měnit dispozice spotřebičů.Chtěl bych to ode dveří uříznout a udělat nový rozvod v mědi.Dočetl jsem se,že se používají pájecí přechodky z mosazi a na druhou stranu jsem slyšel,že se nesmí míchat materiály potrubí,že mmina to nikdo neudělá revizi,tak jsem z toho jelen
Potřeboval bych poradit,jak to teda vlastně je.Za rady všem předem mnohokrát děkuji a přeji hezký pátek...
Doporučuji si vybrat rozumného revizáka, ten Vám řekne podmínky za jakých revizi udělá a napíše. A podle jeho doporučení se zařídit.
Většina revizáků na to slyší, z revize mají peníze tak jsou schopni i přimhouřit očko když je požádáte o radu s tím, že revizi budou dělat oni...
zelezo, med, plast, mosaz je OK, jen je problem s pozinkem
radeji se v tom nevrtej a zadej to odbornikovy, ten to udela rychleji a tak jak se ma, vcetne kontroly a revize
tot ma rada
Měděnný potrubí pájím na tvrdo v podstatě dnes a denně,takže o rychlosti by se dalo sáhodlouze polemizovat ,potřebuji vědět,jak je to s legislativou a těma přechodkama.Ale i tak díky.
Zdravím. Nemusíš pájet. Já dělám plyn v mědi lisováním a spojím to s kovem GEBO spojkou na plyn. Otázka je , jestli potřebuješ tu revizi? Máš odpojenej plynoměr?
Plynoměr odpojenej nemám,ale nebude revize potřeba? Bude se dávat novej kotel místo karmy a kvůly komínům by to taky možná budou chtít,nebo ne?
Pokud bude nový kotel, je nutná revize od plynařů a kominíků kvůli odbornému "spuštění" kotle a potvrzení záruky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.