Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční deska - cvakání

Od: akrass® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s indukční deskou? Mě tam vadí dvě věci a nevím, zda je to závada. Za prvé slyším stálý nájezd u jedné plotýnky, jako by vypínala a zapínala- stálé zvuky-cvakání... takže podle mě bere i více proudu. a druhá věc, desky se navzájem oblivňují, někde uberu -dám číslo nižší a na druhé plotýnce, kde nic nedělám se číslo taky změní ... děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111*
hodnocení

0x

cvakání je spínání termostatu, tedy hlídání teploty, a to že se desky ovlivňují je u některých výrobců normální, z důvodu aby to asi utáhly jističe...na jedné desce přidáš , na druhé která výkon sdílí se ubere...

jabraka*
hodnocení

0x

Indukní vařič spíná odběr proudu až ve chvíli,kdy je na něm postaven kastrůlek.V jiné době je jakékoliv spínání spíše vadou.Více proudu nebere,jen v okamžiku vaření.

JABRAKA

milena
Dobrý den, indukční deska cvaka, když nevařím a dost často,nevim zda to je závada.

rv*
hodnocení

0x

U indukce je to snad stejně, jako u mikrovlnky a vlastně i u sklokeramiky. Teda regulace výkonu se dělá tak, že chvíli běží na 100% a chvíli se vypne a není to plynulá regulace.

kejki

Umí obojí, i cykluje, i mění hodnotu.

kejki
hodnocení

0x

akrass - docela by mne zajímala značka té vypečené indukce, ještě se mi sama od sebe hodnota nastavení plotýnky nezměnila.

hodnocení

Indukce je značky Brandt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]