Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit, jak opravit či renovovat vstupní schody na chalupě. Schody jsou z kamene, pískovec. Opravit praskliny (čím), okachličkovat, či rozbít a udělat úplně nové?
Fotku pro posouzení situace a stavu přikládám.
Předem díky za užitečné rady.
Zdravím . Můj názor. Pokuď jsou schody opravdu s kamene a né beton ( na fotce to moc nepoznám) Tak to nech být jak to je . Má to svoje kouzlo a je to chalupa. Tam to patří. Přeci nechceš mít všude studený beton a kachličky. Přeji pěkný den
instalater
kouzlo je zde moznost koupit kamen a udelat kouzelne schody, nez koukat na popraskany poter z 80 let
standam- s tím souhlasím . ( Já mám nějaký problém s PC , tak obrázky mám takový rozmazaný. Není to pořádně vidět) Vycházel jsem z toho , že honda psal že je má z pískovce jestli je má okachličkovat. Na chalupu bych použil přírodní materiály . Já osobně mám moc rád kámen a dřevo. Když jdu ke kamarádovi na návštěvu a vidím všude chrom a sklo a kachličky tak je mi z toho zima. Ostatně na venek bych se bál dávat dlažbu. Málo kdo ji umí položit tak , aby časem nepodmrzla. A u schodů je i velké nebezpečí , že se může otlouct např při stěhování těžkých věcí. Přeji pěkný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.