Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohli by sjte mi prosím doporučit kuchynský robot? Rád by jsem s ním obdaroval ženu. Je doma na mateřské a myslím, že by se ji takový pomocník hodil.
Také se přimlouvám, abyste nejdříve se ženou promluvil a zeptal se na její názor. Tyhle roboty bývají veliké, v policích zaberou mnoho místa, často se počítá, že se v nich připravuje strava pro početnou rodinu. Z vlastní zkušenosti vím, že to není vítaný dárek a že větší část příslušenství leží někde vzadu ve spíží měsíce a možná roky nepoužitá.
Mám i další doporučení. Pokud by to měl být osobní dárek k Vánocům, pořiďte cokoliv pouze pro ni. Kosmetiku, náušnice, svetřík... Dárky typu nádobí a utěrky jsou skoro jako smeták a hadr na podlahu. Tohle všechno se kupuje, je to v domácnosti potřebné, ale není to dobrý dárek pro ženu.
Nic ve zlém, nevíte to, jste chlap .
u nás maká přes 30 let kuchyňský robot ETA 022...
minimálně jednou týdně šlehá, hněte, strouhá, krájí, mele, a mixuje...pár kousků příslušenství jsem před cca 10 lety dokoupil, ale základní mísy a dekly a drobnosti prodávají ještě dnes...už pomalu dosluhuje, a tak jsem okukoval jeho nástupce. Zřejmě to bude opět ETA, i když vyráběná v Číně.
tady je pár typů... pricemania.sk/...
a ten novější tady najnakup.sk/...
třeba ukázat ženě, ať si vybere a potom v prodejně vyzpovídat odborného prodavače, ne podavače... nám už i rozbalí a předvedou... jen být neodbytný...
Zkuste se podívat zde: kuchynsky-robot.info Na stránkách jsou srovnávací tabulky, několik recenci (přidávají se další)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.