Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazén BESTWAY Steel Pro Set

Od: kasandra70* odpovědí: 4 změna:

ahoj, prosím o radu, pžemýšlím,že koupím tento bazén, nemáte někdo s ním zkušenosti, děkuji

nejlevnejsisport.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

1x

Kasandro, už na první pohled by mě odradila ta konstrukce. Pokud bazén chcete využívat na decentní hrátky a cachtání, tak doporučuji viz níže. Můžete si vybrat i jinou velikost. Tu na linku mají rodiče už několik let a jsou s ní maximálně spokojeni. Bazén se lehce skladuje a manipulace při napouštění je velmi jednoduchá. A ... stojí zlomek ceny, kterou chcete dát za vámi vybraný.;)

tvproducts.cz/...

polinek*

hankauk,,,,má pravdu,,měla jsem bazén ORLANDO takový jaký asi chcete vy ,ale je to veliká starost s čistěním Ta filtrace je slabá ,,voda zelená. Chemie velice drahá. Ten - kdo má vodu ze studně tak snaD JO...

koupili jsme si ten prstencový a splní mi účel jako ten drahý. Na zimu se vypustí a je klid.

kasandra70*
hodnocení

jejda, tak to jsu zklamaná, vážně je voda s touto filtrací pak zelená, a co koupit filtraci pískovou? ta je si drahá, že? a co jste udělali stím bazénem, když jste koupili ten prstencový?ten se bojím koupit, aby ho pejsek nepropíchl právě:(

polinek*

kasandra...pes nechodí do dnu,,plave ,,,ten bazén jsem dala synovi ,chtěl ho,,já mám 4ary zahradu a on ho více využije. Ten materiál na bazény je hrubý! Hlavně je dobré - zásadní mít podložku k tomu určenou.

Jo písková je drahá,a je to únavné pořád kontrolovat vodu a člověk se okoupe pouze několikrát v létě a léto končí ,,ale voda se musí čistit stále.Proto mám ten prstencový a máme klid.Měli jsme posledně pouze 1 tabletu chloru v plováku na celé léto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]