Nejste přihlášen/a.
ahoj, prosím o radu, pžemýšlím,že koupím tento bazén, nemáte někdo s ním zkušenosti, děkuji
Kasandro, už na první pohled by mě odradila ta konstrukce. Pokud bazén chcete využívat na decentní hrátky a cachtání, tak doporučuji viz níže. Můžete si vybrat i jinou velikost. Tu na linku mají rodiče už několik let a jsou s ní maximálně spokojeni. Bazén se lehce skladuje a manipulace při napouštění je velmi jednoduchá. A ... stojí zlomek ceny, kterou chcete dát za vámi vybraný.
hankauk,,,,má pravdu,,měla jsem bazén ORLANDO takový jaký asi chcete vy ,ale je to veliká starost s čistěním Ta filtrace je slabá ,,voda zelená. Chemie velice drahá. Ten - kdo má vodu ze studně tak snaD JO...
koupili jsme si ten prstencový a splní mi účel jako ten drahý. Na zimu se vypustí a je klid.
jejda, tak to jsu zklamaná, vážně je voda s touto filtrací pak zelená, a co koupit filtraci pískovou? ta je si drahá, že? a co jste udělali stím bazénem, když jste koupili ten prstencový?ten se bojím koupit, aby ho pejsek nepropíchl právě
kasandra...pes nechodí do dnu,,plave ,,,ten bazén jsem dala synovi ,chtěl ho,,já mám 4ary zahradu a on ho více využije. Ten materiál na bazény je hrubý! Hlavně je dobré - zásadní mít podložku k tomu určenou.
Jo písková je drahá,a je to únavné pořád kontrolovat vodu a člověk se okoupe pouze několikrát v létě a léto končí ,,ale voda se musí čistit stále.Proto mám ten prstencový a máme klid.Měli jsme posledně pouze 1 tabletu chloru v plováku na celé léto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.