Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit, chtěla bych vyrobit dětem na zahradu konstrukci na houpačku. Myslíte si, že je lepší ze dřeva a nebo z železných trubek? Zajímalo by mě kdyby to bylo třeba z lešenářských trubek kolik by mě to asi stálo? Snad mi někdo poradíte. A kdyby jste náhodou někdo takové truky prodával za slušný peníz určitě se domluvíme. Moc děkuju
Už jako 12 letý kluk jsem si před domem postavil z vodovodní trubky stojan na houpačku.Vykopal díry a zabetonoval.Fungovalo to pro naše účely,ale dnes bych na to měl rozhodně vyšší nároky.Pro malé děti by asi stačilo trubku jen zabetonovat do dostatečné hloubky,aby se to nemohlo vyvracet.Ideální by byly postranní opěry,také zabetonované.Výška stojanu by měla být aspoň 240 cm,zabetonovat do hloubky 70 cm a do betonu založit a opřít většími kameny.Šířka by měla být natolik dostatečná,aby dítě z houpačky nedosáhlo na postranice.Myslím,že by se daly trubky sehnat levně i ze šrotiště,takže by se akce pořídila za malý peníz.Lešenářské trubky by asi přišly dost draho.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.