Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace bezpečnostnich kamer

Od: kamera* odpovědí: 4 změna:

Zdravičko.Potřebuju poradit ohledně bezpečtnostnich kamer.Mam zdroj ktery je určen pro 8 kamer.Ja potřebuji zapojit jen 4 kamery ale při zapojeni již 2 kamer je obraz s proužkama.2 kamery jsou daleko od monitoru 8metru a další dvě kamery budou daleko 20metru.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Nechci se rýpat do práce odborníkům, ze školy jsem už pár let a hlavně se tím nezabývám, ale nemohl by být velký útlum na délku kabelu?

hodnocení

0x

Pokud je zdroj určen pro více kamer, připojením nižšího počtu nic nezkazíte.

Jak ty proužky v obraze vypadají? jsou široké, vodorovné? máte foto "proužků".

Jaký typ kabelu máte mezi kamerou a monitorem? (utp, koax...)

kamera*
hodnocení

Proužky jsou jak kdy.Jednou jsou vodorovne,svisle ,široke,uzke. videosignal mam veden koaxialem ktery je pry určen pro tohle a co se tyče napajecich kabelu mam odzkoušene snad všechny možnosti.zkoušel jsem i napajeni přes koax ale je to pořad stejne,Bohužel takove finance nemam na firmu ktera mě vše uděla

Rušení bude na 90% vznikat na signálovém kabelu.

Nicméně, nejprve bych zkusil vzít 12V aku (třeba z auta) a připojit kamery na něj. Tím se vyloučí problémy s trafem (může být nekvalitní)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]