Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánek na zahradnínábytek

Od: nosyparker odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se zeptat zda někdo nemáte plánek s rozměry na dřevěný zahradní nábytek co se dneska standartně prodává (křesla+lavice+stůl). Nechce se mi ho za min 5tis kupovat, když mám k dispozici dřevo a dílnu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ono tam, co se rozměrů týká moc nevymyslíš. Aby se u toho dalo normálně sedět, tak výška lavice i výška stolu je daná. Pak záleží jen jak to chceš mít dlouhý a to záleží jak na materiálu i na místě kde to má být.

Jinak výška stolu by měla být 72 - 75 cm, výška židle 42 - 45 cm.

hodnocení

1x

Několik takových návodů bylo blahé paměti v časopise Udělej si sám. Kdysi jsem podle toho dělal i tyto křesílka, jen jsem udělal sedák i opěrák trošku do oblouku, aby se na tom lépe sedělo.

Plánek na zahradnínábytek
majsterjoe*

Jo, tak primo toto mam doma na zahrade. Obdivuju lidi co si to delali sami.

mowla*
hodnocení

0x

Zajdi se podívat do IKEA nebo nějakého BAU super-hyper, okoukni, co se ti líbí, osedni jak co přilne k zadku, oměř si to (případně se koukni po netu) - a příjemné pracovní úsilí přeju - ať se daří...

*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]