Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji si koupit nový podlahový vysavač s látkovým sáčkem. Poradí mi někdo podle čeho mám vybírat? Byla mi doporučená značka Eta, která prodává i látkové sáčky. Pokud by někdo poradil jaký si mám zakoupit, byla bych velmi ráda. Vysavač nechci kupovat zbytečně drahý.Mám doma vysavač Philips a ten jsem kdysi zakoupila už s tím látkovým sáčkem. Vysavač bych si chtěla zakoupit na Kasa.cz. Děkuji moc za radu.
mall.cz/... ten má také textilní sáček, který se dá koupit. Doporučují jednou za rok. mall.cz má prodejnu ve Vítkovicích na trase tramvaje 12, 3. Jestli se pro nějaký vysavač rozhodneš, běž se na něho podívat do prodejny. Na obrázku je to prcek a vyleze z toho stroj jak stodola s problémem uskladnění a řve jak tygr.
Člověk se ulakomí na větší sáček, ale ten už stejně po chvíli smrdí jako skunk, takže se stejně s ním něco musí udělat. Bývají i vysavače s kontejnerkem. Taková krabička je to. Vysypává se lépe než látkový. A bývají i možnosti kontejner nebo látkový nebo papírový. Kontejner je nejlepší.
Ať máš šťastnou ruku
kasa.cz/... mam tento a moc spokojen , v baleni primo turbokartac na koberce , super vysati , jak na sacky tak i na bezsackovy provoz
Dívala jsem se na ten vysavač. Sáčky jsou na jedno použití. Já bych chtěla vysavač s látkovým sáčkem který jde vysypat.
A to se ještě vyrábí? Obávám se, že tento systém byl už překonán, proto jsou bezsáčkové vysavače s cyklonem, hepa filtry a kdo ví ješte čím, aby byl vysátý vzduch pořádně přefiltrován a člověk mohl vysypat prach z plastové nádobky a ne vyklepávat hnusný látkový pytlík. Dodneška pamatuju, jak jsem běhala s pytlíkem od staré ETY k popelnici, kde jsem musela nožem oddělit tu vrstvu prachu, aby z pytlíku vůbec vypadla. Vždyť je to fuj.
Etě bych se také vyhnul - před několika roky jsme vysavač od Ety koupili a byl to děs. V dnešní době už ani nevyrábějí náhradní HEPA filtry (který je pro chod onoho bezsáčkového vysavače nezbytně nutný) a vysavač může jít na smeťák (ačkoli by ještě nějaký ten rok sloužit mohl). Navíc Eta už opravdu snad téměř vše dováží z Číny - ne vždy, ale většinou tomu kvalita odpovídá...
Jinak látkové sáčky se ještě do některých vysavačů dávájí - běžte se podívat např. do Electroworldu, Datartu apod. - tam si můžete vysavač otevřít a podívat se... Ale je pravda (jak už tu bylo napsáno), že toto není moc hygienické. Navíc takový sáček snižuje sací výkon vysavače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.