Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Stavím dům a jsem ve fázi kdy budu dávat navážku a zhutnovat pod základovou desku... navážka je taková kamenopísková takže si myslím ideální mám 2 řady ztraceného bednění... Moje otázka zní mužu to zavézt do víšky zhruba 40cm a zhutnit to naráz těch 40cm budu mít takovou tu skákací nohu ta by to mohla zvládnout ne? nebo musím třeba aspon ve dvou vrstvách? uplně nahoře bude makadam asi 5-10cm ten se musí taky hutnit? nebo stačí jen rozhrnout
díky
Jak psaly kolegové přede mnou. Pouze chci upozornit na jednu věc , která se zanedbává. Nezapomeň na průchodky základama. Studna , elektrika ke studni , k vjezdové bráně , brance , zvonek, elektrika na zahradu (sekání trávy , zahradní domek),kabelová televize plus ještě jedna rezerva na kdyby. Můžete namítat , že se elektrika tahá i po základové desce. Ale to nechám na zvážení každého. Hodně zdaru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.