Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zateplit strop garáže

Od: artik* odpovědí: 10 změna:

Zdravím potřebuju radu , mam garáž ( to se můžete dočíst i poradte.cz/... a chci na strop polystyren ( trochu zateplit a hlavně ať mi nepadá nic na auto ),ale je problém , že se mi nedaří aby to tam drželo . Dávám to na PUR . Přece nebudu každou desku držet půlhodiny .Může mi někdo poradit jak postupovat ,abych si ulehčil práci? Díky

Jak zateplit strop garáže

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pěna na lepení polyše,nanesu na desku nechám chvilku zavadnout pak drží,nebo si kupte lepidlo cementové na polyš a to vám držet bude

artik*
hodnocení

díky, chyba byla , že jsem nanesl PUR a hned dával na strop

máte tam traverzi tak si desky nařežte mezi ně na fest at se spírají a to už musí držet samo o sobě*smich*

hodnocení

0x

artiku,

na strop bez fixace jedině cementové lepidlo. Pěna po 10 minutách musí držet,ale kdo to bude podpírat.

artik*
hodnocení

já si to říkal ,že to je nějaká blbost , to dělat pěnou . Milane ,prosím o ještě jednu radu . dělám doma parapet , ale nevím si rady . chci tam dát venkovní pásku a pak možná polystyren ,ale není to chyba? nemam parapet zasunout jako pod okno? Na fotce to není asi moc vidět ,ale pod oknem je asi 2cm místo ( původně na parapet ,ale já tam chtěl strčit polystyrén )

Jak zateplit strop garáže #2
artik*
hodnocení

a ještě z boku

Jak zateplit strop garáže #3

artiku, parape je zavléknutý do drážky zespodu okna. Pokud dáte polyš, pak tam asi nezasunete dobře hranu. Zkuste nasadit parapet pod rám, a zjistěte, kolik je místa pro EPS. Parapet nechte podepřený, vložte správnou tlošťku EPS s nanesenou pěnou na obou stranách. Parapet i s EPS zatížíte a počkáte na zaschnutí..

Nevím, zdali jsem to popsal jak jsem myslel..

artik*
hodnocení

když tam nasadím parapet , tak už místo na EPS není . takže tam žádnou pásku nedám :(

doplněno 01.05.12 14:13:

takže bez EPS i bez pásky.

doplněno 01.05.12 14:14:

nebo nalepit pásku úplně až za parapet?

reagoval jsem na polyš,

pásku dáte nejdříve dolů

už OK?

ICQ 55180641

artik*
hodnocení

ok super , díky ,jdu na to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]