Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřebuju radu , mam garáž ( to se můžete dočíst i poradte.cz/... a chci na strop polystyren ( trochu zateplit a hlavně ať mi nepadá nic na auto ),ale je problém , že se mi nedaří aby to tam drželo . Dávám to na PUR . Přece nebudu každou desku držet půlhodiny .Může mi někdo poradit jak postupovat ,abych si ulehčil práci? Díky
artiku,
na strop bez fixace jedině cementové lepidlo. Pěna po 10 minutách musí držet,ale kdo to bude podpírat.
já si to říkal ,že to je nějaká blbost , to dělat pěnou . Milane ,prosím o ještě jednu radu . dělám doma parapet , ale nevím si rady . chci tam dát venkovní pásku a pak možná polystyren ,ale není to chyba? nemam parapet zasunout jako pod okno? Na fotce to není asi moc vidět ,ale pod oknem je asi 2cm místo ( původně na parapet ,ale já tam chtěl strčit polystyrén )
artiku, parape je zavléknutý do drážky zespodu okna. Pokud dáte polyš, pak tam asi nezasunete dobře hranu. Zkuste nasadit parapet pod rám, a zjistěte, kolik je místa pro EPS. Parapet nechte podepřený, vložte správnou tlošťku EPS s nanesenou pěnou na obou stranách. Parapet i s EPS zatížíte a počkáte na zaschnutí..
Nevím, zdali jsem to popsal jak jsem myslel..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.