Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe odstranit lepidlo na obklady

Od: gizik odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

sundal jsem špatnou dlažbu a před položením nové je třeba sundat přischlé lepidlo na obklady. Pár metrů jsem udělal pomocí mázlíku a kladiva, prostě jsem to odsekal na beton, který je pod tím. Jenže je to časově a fyzicky dost náročné, celkem má místnost cca 40m2..Existuje nějaký lepší způsob?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Vypůjčte si v půjčovně menší bourací kladivo a máte to osekáno zachvíli.

doplněno 30.04.12 10:53:

Pokud toho budete dělat více,tak si ho rovnou kupte.

gizik
hodnocení

O tom jsem přemýšlel ale problém je, že se poškodí i beton pod tím..

repkin*

Des poradil velmi dobře. Majzlíkem jste také poškodil beton pod tím? Pokud ano, tak nevím v čem vidíte problém. Pokud ne, tak to dělejte buď zas majzlíkem a nebo musíte při sekání bouracím kladivem dávat pozor. Stačí si sehnat plochý sekáč (na dlažbu), kladivo otočit vzůru nohama a jen klouzat po betonu. Mám to vozkoušené, tak vím o čem mluvím.*pivo*

gizik
hodnocení

Ok, tedy sekací/bourací kladivo..vyzkouším :) díkz

garetka

Nám to bouracím kladivem jde teda pěkně blbě a pomalu. Jak z betonu tak cihel :(

repkin*

Záleží na spoustu faktorech (penetrace, vlhkost zdiva, materiál ajeho složení, pečlivost práce apod.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]