Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solární panely, cena montáže

Od: luigiv* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den přeji

Víte někdo cenu montáže solárního systému na vodu a topení.

Já vím, že to je hodně individuální a těžko říct, ale jenom hrubý odhad. Všude jsou ceny celých systému, ale zajímalo za kolik cca?

Děkuji ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Montuji pro firmu solární systémy pro ohřev tuv a přitápění celá sestava 4 trubicové kolektory ( 72 trubic) 1000l zásobník s vnořeným bilerem 200l cena komplet 134 tisíc práce je 24 tis materiál na propojení sytémů voda + topení 10tis

luigiv*
01.05.12 07:06
hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ceník komponent najdeš třeba tady propuls.cz/... - ale jak výkonný systém a další podmínky/možnosti ti bez podrobných informací nikdo neřekne...

Nech si udělat nacenění od některé firmy z okolí - minimálně ´hrubý´ nástřel ti udělají zdarma...

repkin*
hodnocení

0x

Záleží jakou máte střechu, vodorovnou, nebo šikmou? Jak velkou, kolik těch panelů bude. Budete je vůbec chtít na střechu? Až zpecifikujete dotaz, pak Vám na něj možná někdo kompetentní odpoví. Zatím se na to nedá odpovědět. Může to stát basu piv od známého ale taky třeba 100.000,- a více. Na základě Vámi dodaných informací se nedá věštit.

luigiv*
hodnocení

Děkuji, já právě vím, že to je težké, já jen myslel práci...prostě cirka za práci...třeba si to tady někdo nechal namontovat.

repkin*

*bzum**zed*... chtěl jsem něco napsat, ale nebudu se rozčilovat

luigiv*
hodnocení

dobře, tak znova...

Střecha je šikmá, kde by se to montovalo (křídlo jedné strany střechy16x6m), počet solárních panelů asi 4 se zásobníkem na 200l a na ohřev vody s přitápěním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma solární panely

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]