Nejste přihlášen/a.
vrací se přeplatek za plyn? Nebo se převádí na roční vyúčtování?Předem děkuji.
Taky záleží u kterého dodavatele jste.My jsme u ČEZU a přeplatek nám nevrátili ani za plyn ani za elektřinu,ale rozpočítali
platby na další měsíce.
Je lhostené u jakého dodavatele jste.Přeplatek vám musí vrátit,pokud na tom budete trvat.Podobné je to se zvyšováním záloh.Stačí zavolat na zákaznické číslo a domluvit se s nimi.
doplněno 29.04.12 04:38:Klikněte si na odkaz,který je u příspěvku POIU.
Máte-li ve smlouvě ustanovení,že souhlasíte s převodem přeplatku na další zůčtovací období,je toto ustanovení ze zákona neplatné.Platí tedy,že přeplatek musí daná firma vrátit.Je otázkou,o jakou sumu se jedná,vrácená stokoruna mne nevytrhne,ale s přeplatkem v řádu stokorun nebo tisícikorun bych byl nekompromisní.
Není pravda - byla jsem u ČEC a.s. Praha, poslala jsem 3x doporučený dopis - na žádný odpověď a přeplatek taky nepřišel. A na vrácení přeplatku trvám. Co proto můžu udělat víc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.