Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vracení přeplatku za plyn

Od: prute odpovědí: 10 změna:

vrací se přeplatek za plyn? Nebo se převádí na roční vyúčtování?Předem děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Zatím se vracelo,ale čert ví...

hodnocení

0x

Nejdříve dojde faktura a pak složenka k vyzvednutí peněz na poště. Však se už také lekám, jak dopadnu. Zima byla veliká a topit se muselo. Ne že ne! *uf*

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Přeplatek se zásadně vrací(proč bych měl nějakou firmu ,která mne permanentně okrádá,dotovat?).RWE nevrací přeplatek do 100Kč,ten se tapočítá do dalšího období.

muskatka
hodnocení

0x

Taky záleží u kterého dodavatele jste.My jsme u ČEZU a přeplatek nám nevrátili ani za plyn ani za elektřinu,ale rozpočítali

platby na další měsíce.

jirkamatapat*

Je lhostené u jakého dodavatele jste.Přeplatek vám musí vrátit,pokud na tom budete trvat.Podobné je to se zvyšováním záloh.Stačí zavolat na zákaznické číslo a domluvit se s nimi.

doplněno 29.04.12 04:38:

Klikněte si na odkaz,který je u příspěvku POIU.

lupus*

Lhostejné to sice je, ale také záleží na tom, k čemu se člověk při zřizování služby upsal.

jirkamatapat*

Máte-li ve smlouvě ustanovení,že souhlasíte s převodem přeplatku na další zůčtovací období,je toto ustanovení ze zákona neplatné.Platí tedy,že přeplatek musí daná firma vrátit.Je otázkou,o jakou sumu se jedná,vrácená stokoruna mne nevytrhne,ale s přeplatkem v řádu stokorun nebo tisícikorun bych byl nekompromisní.

ruzi*

Není pravda - byla jsem u ČEC a.s. Praha, poslala jsem 3x doporučený dopis - na žádný odpověď a přeplatek taky nepřišel. A na vrácení přeplatku trvám. Co proto můžu udělat víc...

jesse*

Mě poslali přes jejich virtuální obchodní kancelář zprávu, že se budou přeplatky rozpočítávat do dalšího období, na to jsem jim odepsal, že s tím zásadně nesouhlasím a oni obratem odepsali, že u mého úžtu nastavili vrácení přeplatku na bankovní účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]