Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenci v bytě

Od: ivalina odpovědí: 3 změna:

Moc by mi pomohla rada od vás jak se zbavit pochodujících mravenců po bytě,jsem neštastná!Nejraději napořád.Zděný domek máme v lese takže co s nimi?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Těch diskuzí na toto téma zde již proběhlo několik. Zkuste si je projít a načerpat již z uvedených rad. Třeba rádci ještě s novými přijdou, ale mohlo by to prozatím pomoci. Např. zde:

www.poradte.cz/domacnost-a.../2635-co-s-mravenci-v-byte.html

www.poradte.cz/.../6783-mravenci-v-byte-zpusob-jak-se-jich-zbavit.html

A další se dají dohledat, když si zadáte do zdejšího vyhledávače "mravenci v bytě"

doplněno 28.04.12 14:25:

Omlouvám se, odkazy nefungují, tak si zadejte do vyhledávání, ony Vám ty diskuze vyjedou.

hodnocení

0x

První bych pomalu obešla celý dům. Dívala bych se na základy. Mravenci většinou si najdou nějakou cestičku, dírečku, kudy se do domku dostanou. Jakmile objevíte jednoho mravence, sledujte, kam leze, až objevíte dírku, kde mizí. Nechce to hned stříkat, nebo něco dělat, chce to počkat a podívat se na to znovu. Hledejte důkladně. Doma první musíte také zjistit, kam mravenci chodí. Dejte na jedno místo, kam mravenci chodí nejčastěji víčko od zavařeniny a dejte do misky kapku medu, nebo trochu cukru. Počkejte až se mravenci slezou k víčku a sledujte, kam lezeou. Druhé víčko můžete dát kousek dál od medu. Do víčka dejte prášek do pečiva a cukr. Smíchat - stáčí lžičku prášku do pečiva a lžičku cukru. Musíte mít trpělivost. Přípravku je na likvidaci mravenců je hodně a rad, ještě víc. Tohle je začátek. Jen můj názor.

pavla123456
hodnocení

0x

Na mravence v bytě si zavoljte rovnou deratizátora. Jinými prostředky ho z bytu nedostanete. Nejlepší mám zkušenosti s firmou dddsluzby.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]