Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,bydlím v Hořovicích,chtěla jsem začít stavět s ES,ale po komentářích co jsem přečetla,jsem si to rozmyslela a teď nevím s kým...Pokud jste někdo postavil s firmou a byl jste spokojen,napsal byste alespoň jméno firmy?Moc děkuji
My jsme postavili před 3 lety s RD Rýmařov a můžu říct, že jsem byl spokojen i zpětně, neboť:
- velice pružně upravili smlouvu, jak jsme chtěli (a to jsem obtížný rejpal - předtím jsme jednali několik měsíců s Haas Fertigbau, a když jinak byli milí, tak na všechny připomínky ke smlouvě reagovali za měsíc i dva až po urgencích a nic z toho nakonec nebylo),
- proběhlo to hladce,
- až nečekaně slušná byla ta parta dělníků na stavbě - velice příjemná a vstřícná komunikace,
- když mi v bance (Buřinka) ztratili úvěrovou smlouvu i příkaz k čerpání, tak jsme většinu ceny za dům platili skoro o měsíc později, tak neměli s tím žádný problém, pochopili, penále neúčtovali. Jelikož stavba trvala celkem 13 dnů, tak jsme bydlleli skoro tři týdny v hotovém domě, aniž bychom ho zaplatili.
- asi na dvě drobnosti, co jsme reklamovali, tak přišli a bezproblémově odstranili.
Nevýhody:
- Nevyšly jim asi o 1 - 2 cm dvě míry dle projektu. Vadilo to u kuchyně, kterou jsme měli naplánovanou fous, a museli jsme kvůli tomu mít atyp jednu skříňku, což stálo pár stovek navíc.
- Když jsme se pak rozhodli s bydlením jinak a dům jsme prodali, tak se ta dřevostavba přeci jen znatelně hůř prodává.
Když tak se zeptejte, jestli Vás něco zajímá konkrétního. Pokud si budu vzpomínat, rád se o zkušenost podělím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.