Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepivé lino

Od: katzej odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nastěhovali jsme se do nové panelákového bytu, kde byly všude obyčejná žlutá lina. Koupili jsme koberce a do kuchyně lino nové. A teď k otázce, trošku nás zarazilo, že když se po něm chodí, tak máte pocit, že jakoby lepí. Nevíte čím to je? Hlavně mě zajímá, čím ho umývat, aby to kdyžtak nedělalo. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky moc. Káťa

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
hodnocení

0x

Lino ( PVC ) jakoby lepí? To jsem se s tím za roky praxe ještě nesetkal.Na údržbu se používají běžné čistící prostředky nebo spec. prostředky - www.dr-schutz.cz//...

technikjirik*
hodnocení

0x

jsem se setkal s něčím podobným a vyřešilo to první umytí... podlahář mi tvrdil že to může být statickou elektřinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]