Nejste přihlášen/a.
dobry den chci delat terasu 8x4m zastresenou! koupil jsem dlazbu granex vzor 044 2cm tlouska
potrebuju poradit jakym zpusobem polozit tuto dlazbu
pristresek je prilepeny k domu drevene stojky jsou na betono. patkach 80 cm hluboko
chtel jsem to udelat takhle :dokola udelt 40cm hluboky beton.pas do ktereho usadim obrubnik ,vnitrek zhutnim a vybetonuju 8cm betonem s karisiti po vyschnuti nalepim dlazbu na flexi lepidlo
je to sparavny zusob?neni nutny zaklad 80cm?staci 8cm betonu?jakou kari sit?sparuje se tato dlazba?
mockrat dekuji za rady!
co se týče základu, moc neporadím, protože jsem to nepochopil.. máte patky do hloubky 80 cm a řešíte co mezi ně? pokud je to tak, záleží jak jsou tyto patky daleko od sebe, ale asi bych desku nabetonoval jen přes vrch patek a další základy bych neřešil. kari síť zvolit právě podle vzdálenosti patek. co se týká lepení dlažby, záleží, zda bude terasa zastřešená - pokud ano, stačí lepší flexi lepidlo, pokud ne, sháněl bych tzv. lepidlo pro tekuté lože.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.