Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlazba na terasu

Od: tom0004 odpovědí: 3 změna:

dobry den chci delat terasu 8x4m zastresenou! koupil jsem dlazbu granex vzor 044 2cm tlouska

potrebuju poradit jakym zpusobem polozit tuto dlazbu

pristresek je prilepeny k domu drevene stojky jsou na betono. patkach 80 cm hluboko

chtel jsem to udelat takhle :dokola udelt 40cm hluboky beton.pas do ktereho usadim obrubnik ,vnitrek zhutnim a vybetonuju 8cm betonem s karisiti po vyschnuti nalepim dlazbu na flexi lepidlo

je to sparavny zusob?neni nutny zaklad 80cm?staci 8cm betonu?jakou kari sit?sparuje se tato dlazba?

mockrat dekuji za rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud na tom nebude parkovat náklaďák,tak se domnívám,že je betonová deska zbytečná.Vždyť na tom budou židličky a stolek.

JABRAKA

aaaajn
Muzete me poradit tedy postup jak na to?

kuchtik00*
hodnocení

0x

co se týče základu, moc neporadím, protože jsem to nepochopil.. máte patky do hloubky 80 cm a řešíte co mezi ně? pokud je to tak, záleží jak jsou tyto patky daleko od sebe, ale asi bych desku nabetonoval jen přes vrch patek a další základy bych neřešil. kari síť zvolit právě podle vzdálenosti patek. co se týká lepení dlažby, záleží, zda bude terasa zastřešená - pokud ano, stačí lepší flexi lepidlo, pokud ne, sháněl bych tzv. lepidlo pro tekuté lože.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]