Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyjádření ke stavbě ČEZ, VaK

Od: jaros® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci stavět garáž , a potřebuji, aby se stavebnímu úřadu vyjádřil k mému pozemku ČEZ, VaK atd. Nevíte, zda na to existuje nějaký formulář, popř. jak to napsat?.Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na jednu větu a přiložení nákresu se situací a zpáteční adresu snad nepotřebujete formulář...

Někteří správcí sítí ale mají on-line na webu žádosti...možná i ten Váš..zkuste to na jejich webu, je to případ od případu.

uska*
hodnocení

1x

Já jsem si instituce obešla s plánem a na něj jsem dostala např. od Vaku razítko s jednou větou - žádné naše sítě na pozemku nejsou. Tím jsem urychlila vyřizování i když Vak pro tyto účely má svůj formulář, lze jsi jej stáhnout.

hodnocení

0x

žádost o vyjádření ke stavbě s přiloženým nákresem postačí, aby Vám zaslali vyjádření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]