Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych udělat skříňku / podhled o půdorysu 130 x 100 cm z lamina, ale bojím se průhybu. Máte někdo zkušenost se zdvojenou lamino deskou - dvě desky 18mm slepené na sobě? Nebo se zpevněním železnými profily.
Důvod pro lamino je, že ostatní je stejné barvy.
Děkuji
Jirka
Laminem myslím dřevotřískovou desku s povrchovou úpravou, konkretně: kronospan.cz/...
Laminát byl známej na lodích Vertexkách, ne?
Dělal jsem to samé,pod první jsem dal vinkl,- vypadá to blbě- budu to muset změnit
u druhé jsem do horní stěny vyvrtal díru - v Baumu koupil 3mm šroubovici (dole se pojistí matkou popř plátkem pásoviny)- uřezal na délku a dal doprostřed spodní desky - není vidět a drží perfektně
Vladim - lamino je lamino a laminát je laminát.
Asi bych to řešil podobně jako Laybor. Záleží co tam budeš dávat - zátěž. Není to až taková plocha, ale bude-li tam něco těžšího, chce to alespoň uprostřed zpevnít. Pokud ti uvnitř nevadí Lko, tak vyztužit, jinak tou šroubovicí alespoň podepřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.