Nejste přihlášen/a.
obě jsou to české firmy a mají produkty na čištění a praní. Zkoušela jsem obojí a těžko se rozhoduji kterou firmu si vybrat. Dedra má třeba vynikající Aloe řadu na praní, taky flekito, odstraní opravdu fleky. Ale ostatní co jsem zkoušela - mýdla, aviváže mají příliš výraznou parfemaci, dokonce jsem jeden produkt vrátila, to se fakt nedalo. U Eurony jsem zkoušela přípravek na fleky - dobrý docela, ale možná to flekito je lepší, ale neumím to posoudit. Proto píši a uvítám vaše zkušenosti s těmito výrobky.
Předem děkuji za ně a přeji pěkné jarní dny.
já euronu neznám, ale znám dobře DEDRU a protože ji prodávám,tak i vím, jak funguje. Jsem s ní velice spokojená. Prací gely s aviváží dohromady se nedají s ničím srovnat, a ta vůně ... na fleky je to taky super. A nebo přípravek na čištění skel u krbu, nebo tekutá mýdla, přípravek na nádobí - neštípou mě ruce, je to příjemné, dobře myje nádobí a voní! atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.