Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou závadu má pračka Bosh?

Od: mamca® odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu, jakou závadu má pračka Bosh, boční plnění. Naposledy vyprala prádlo, ale nevyždímala. Při novém naplnění prádlem, napustila vodu, ale vůbec se nezačal otáčet buben.Vodu jsem vypustila a znovu zapla program,ale již bez prádla. Pračka vodu napustila, ale netočí se.Má to cenu ještě opravit, nebo koupit novou. Děkuji.M.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

punkturtle*
hodnocení

0x

A co filtr, máte vyčištěný? Někdy pračka neždíme nebo dokonce nepere jen kvůli zanesenému filtru, přestože to člověk při vypouštění ani nepostřehne.

zdemour*
hodnocení

0x

Kolik let pračku máte? Já jsem měl úplně stejný problém, taky mám Bosch(7let starou), byly to sběrací uhlíky v motoru, které už byly hodně krátké a přerušil se obvod v motoru (provozem ubývají). Já jsem si to měnil sám, nové stojí cca 500Kč + práce opraváře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]