Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás o radu, potřebuji vyndat topné tělísko s pračky Indesit Wixe 127 a když odpojím veškeré kontakty, čidla a vyšroubuji matici, tak vyndam těleso tak o 5-6cm a potom se tělísko jakoby zasekne a jde tam vidět těsnění. Tak se chci zeptat zda mám pořádně zabrat abych vytáhl tělísko s těsnením nebo jakým způsobem vyndat tělísko.
Děkuji
Ještě bych se zeptal jakým správným způsobem se tělísko vyndavá, zda vyndat matici a pak vytáhnout.
Hlavně by mě zajímalo jak dát nové tělísko zpátky, zda se musí vyndat matice pak vsunout a zatlačit.. Hlavně mi nejde do hlavy jak se to může přitáhnout, když je to z jednoho dílů, tak aby těleso neteklo.
Děkuji za veškeré informace a omlouvám se za předem hloupou otázku. Děkuji
To těleso musíte vytočit matku zasunout šroub dovnitř a velkým tahem vyndat nebo naříznout tu gumu těsnicí kolikrát to jde špatně ta guma je hodně roztažena a při montáži nového tělesa dotáhnete matku aby zase guma těsnila
Děkuji za informaci.
Když budu dávat nové tělísko, tak musím taky matku vyšroubovat a a šroub s těsnění postrčit dál a pak dotáhnout? nebo malinko povolit matku a celý tělísko nandat tak jak přišlo a dotáhnout?
Děkuji za info.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.