Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyndat topné tělísko z pračky

Od: cruzslate odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

prosím Vás o radu, potřebuji vyndat topné tělísko s pračky Indesit Wixe 127 a když odpojím veškeré kontakty, čidla a vyšroubuji matici, tak vyndam těleso tak o 5-6cm a potom se tělísko jakoby zasekne a jde tam vidět těsnění. Tak se chci zeptat zda mám pořádně zabrat abych vytáhl tělísko s těsnením nebo jakým způsobem vyndat tělísko.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Pokud máte jiné,můžete použít násilí.Provozem se těleso roztáhne a proto nejde ven.Na to ale musí být důvod,jen se na něj podívat a dát ho nazpět je nesmysl.

cruzslate
hodnocení

Potřebuji tělísko vyměnit mám nové. Děkuji za informaci

cruzslate
hodnocení

Ještě bych se zeptal jakým správným způsobem se tělísko vyndavá, zda vyndat matici a pak vytáhnout.

Hlavně by mě zajímalo jak dát nové tělísko zpátky, zda se musí vyndat matice pak vsunout a zatlačit.. Hlavně mi nejde do hlavy jak se to může přitáhnout, když je to z jednoho dílů, tak aby těleso neteklo.

Děkuji za veškeré informace a omlouvám se za předem hloupou otázku. Děkuji

cruzslate
hodnocení

obrázek tělesa zde

expolar.cz/...

endyfrog*

To těleso musíte vytočit matku zasunout šroub dovnitř a velkým tahem vyndat nebo naříznout tu gumu těsnicí kolikrát to jde špatně ta guma je hodně roztažena a při montáži nového tělesa dotáhnete matku aby zase guma těsnila

cruzslate
hodnocení

Děkuji za informaci.

Když budu dávat nové tělísko, tak musím taky matku vyšroubovat a a šroub s těsnění postrčit dál a pak dotáhnout? nebo malinko povolit matku a celý tělísko nandat tak jak přišlo a dotáhnout?

Děkuji za info.

endyfrog*

Stačí jenom povolit aby jste ho tam dostal a pak přitáhnout guma se roztahne a bude těsnit

jaradas
hodnocení

0x

Ohromě pomůže tu gomu prostříknout třeba WD40

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]