Jak skladovat nepasterované pivo?

Od: Datum: 23.11.12 14:27 odpovědí: 5 změna: 24.11.12 00:20

Dobrý den,

jak nejlépe skladovat nepasterované lahváče? Konkrétně Svijany (Máz, Kníže). Je nějaké doporučované teplotní rozmezí? :)

Předem děkuji za rady ;)


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: mowla*
Datum: 23.11.12 14:34
 

V rozmezí cca 5 - 10 °C... Podotýkám ale, že doposud se mi nepodařilo koupit tolik piva, aby se - byť i jen náznakem, začalo kazit...

*smich*

Ohodnoceno: 2x
 
Od: aaaaaa*
Datum: 23.11.12 16:34
 

tak to já pravidelně prolévám takhle v říjnu kompost nevypitým pivem. V dubnu totiž koupím celou desítku a vždy 2-4 tam zůstanou.

 
Datum: 23.11.12 14:35
 
avatar

V chladu a temnu. Nepise se to i na obale? A kazdopadne spotrebovat ) S tim chladnem je to tezke, zalezi jak to ma clovek rad. Tedy z jakeho schodu.

doplněno 23.11.12 14:38:

5°C je rekl bych jeste malo,tech 8 ideal.

Jak vidim pres leto jak se uchovava pivo u prodejcu, a nebo jak se prevazi je mi z toho smutno :(

 
Od: mkat®
Datum: 23.11.12 15:44
 
avatar

Najlepšie je kupiť tolko piva aby si ho mohol skladovať ,len v žaludku.:D

 
Datum: 24.11.12 00:20
 
avatar

Já bych ho (dočasně) uskladnil v naprosté temnotě při teplotě 36 až 37 stupňů Celsia.

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.