Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řezání bitumenové vlnovky

Od: macek71® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ,jak se řeže bitumenová vlnovka.Řekl bych,že by to mělo jít brusklu,ale nechám si poradit.Koupil jsem na to origo hřebíky a potřeboval bych věděti se musí krytina předvrtávat,nebo to stačí jen přiklepat.Děkujii

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Macku,

Nevím jak hodně toho chcete řezat, ale buď maflem s jemným zubem, přímočarkou, nebo ruční pilka. Vždy jemnější zub. Flexa bude smrad a tavení...

hodnocení

není toho moc., 4 řezy ,takže 4 m řezu.Zkusím to tou přímočarkou,mám někde plátek s jemným zubem.

to půjde, uvidíte

hodnocení

že by to nešlo,tak to strach nemám.Jen ať to trošku vypadá :) Všem děkuji za odpovědi

hodnocení

takže jsem to teď dořezal.Ruční pilka - výsledek dobrý,přímočarka - skvělé.Trošku přejet hrany nožem a nejde poznat co je origo řez.

Je vidět, že jste šikovný...

blahopřeji.

martinhajek*
Ano, taky jsem se do toho kdysi pustil flexou. Vlákna byla potom všude :-D

pepeee*
hodnocení

0x

Já to řezal normálni pilou na dřevo a šlo to parádně, předvrtávat se nic nemusí, jen se to proklepne.

hodnocení

pilou na dřevo?Tak to mě nenapadlo.Ale originální způsob to asi nebude.Ale když nikdo nic jiného neporadí,tak to zkusím.Z té brusky mám docela obavu,že se spálí ten " asfalt " co je na spodní hraně.

pepeee*

Dokonce jsem zkoušel i cirkularku, docela se to napalovalo, ale šlo to taky.

repkin*
hodnocení

0x

A já s přímočarkou dělat neumim *plac**haha*

hodnocení

základ je nechat si poradit a nebát se toho

Na všetko treba odborníkou*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]