Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou tv?

Od: styl3rz odpovědí: 5 změna:

zdravím ma problém a némužu se rozhodnout vybírám mezi 3 TV a nevím kterou mall.cz/... , mall.cz/... , mall.cz/... náte nekdo zkušenost s některou znich díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aislim*
hodnocení

0x

Podle casopisu dtest dopadly nejlip

Samsung UE46D8000 a

Samsung UE46D7000

styl3rz
hodnocení

nj ale to je trošku jiná cenová relace.. ja se pohybuji kolem 22tis..

standam*

no nejprve, si promysli co od te TV chces nebo co chces aby nahradila, doplnila apod. z jake vzdalenosti ji budes sledovat a co bude slouzit jako signal

porovnavas plazmu s LED to asi nelze, navic tva led ma pouze 50Hz a to je sakra malo o spotrebe radeji nemluvim :)

Pokud nebudes mit HD signal je to spatna investice (obraz bude stat za prd), dnes jedine kabelovku nebo HD SAT

Ja resil take problem, vyber s TV samsung a kdyz jsem si spocital vymenu satelitu (prijmace) za HD a LED samsung sel jsem do volby

LED Samsung kde je integrovany SAT prijimac + mam externi HDD, kde mam filmy ve Full HD + vlastni videa, proste nemam nic kolem TV. Mam, ale 6tkovou radu a uhlopricku 40"

to to vse je potreba brat v potaz, jinak muzes byt zklamany

styl3rz
hodnocení

tak vzdalenost by mela byt 3m od TV hlava od stredu tv a mam doma sat sice sd zatim, ale neni problem upgradovat za HD a od tv bych ocekaval dobry vzhled s tenkym ramem prehravani filmu s usb propojeni k netu Lan, wifi nechci a ani smart tv ani nevim jestli bych to vyuzil kdyz mam pc.. jinak treba streemovani ze site by bylo fajn, jinak dobry obraz je zaklad a velikost si rikam ze s tv kolem 120cm neprohloupim kdybych nahodou mel vetsi obyvak aby pak nebyla mala... a plazma se mi taky zamlouva jen co jsem videl v jednom elektru tak ta plazma mela strasny obraz oproti led protoze asi chteli prodat to co maji lip nastavene, ale nemel jsem moznost porovnat, o spotrebu mi ani tak moc nejde samozrejme kdyz bude nizsi budu radsi ale zase ne na ukor obrazu, jinak bych koupil i panasonica nebo neco jineho jenze maji strasne tluste ramy a to se mi moc nelibi. A ted vubec nevim co vzit protoze je toho tolik na trhu to je strasne.

standam*

Tak res jen SAMSUNGA a LED, 6tkova rada co mam je 10mm tlusta (ram) a na stranu obrazovky zasahuje take cca 10mm a vystupuje 1mm nad disp

smart uz bude soucasti a aplikace vcetne web prohlizece take, wifi jsem osobne chtel, protoze jsem nechtel zadny kabel

navic, ja chtel integrovany SAT a zde uz bylo vse soucasti, takze nebylo mozno delat cenzuru :)

jestlize budes chtit po siti streamovat videa apod, tak jedine pres mobil ci PC kde bude aplikace AllShare nebo pres Externi HDD ci jine multimedio, nahravani je OK a super, ale vyzaduje dalsi HDD (samsung ma vlastni format a take formatuje HDD), takze nelze nahravat na HDD kde mas mkv, avi apod.

osobne mam na SATU vsechny ceske v krasne kvalite (nekdy nova cinema, kde neni obraz upraveny stoji za prd), nektere zahranicni jsou naprosta kvalita, kde vydis i to co jsi nikdy na obyc TV nemohl vydet

ono dnes je to naprd, jak pises je toho hodne, ale osobne doporucuji Samsunga nebo SHARP.

Panasonic, Philips apod. stoji za velkou backoru (zatim) a plati pro LED resp. LCD

jestli pujdes do samsunga drz se vzhledu (a nejake řady, ktera se ti zamlouva) a v teto rade vyber dle potreb

napr. rada 6000 (zaklad) 6500 (vice moznosti) 6530 dalsi a hlavne 400Hz a vice

ja koukam ze 4,5m na 40" Samsunga osobne me to staci, v praci mam 46" Samsung 4kova rada, obraz OK, ale vzhled uz ne

jeste ohledne signalu a prodejen, ono zalezi jaky maji signal, pokud obyc (digitalni) bude to vzdy na prd a nekdy prodejce nechapu co blbnou

domam jeste mam resp. decka maji maleho led samsunga 19" a digitalni signal, no ... neda se na to divat, ale je to jen diky signalu ne TV, ale nekdy ani HD SAT a nekvalitni TV nepomuze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]