Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navýšená cena za podlahu

Od: qwe* odpovědí: 8 změna:

Chtěl jsem položit staré parkety.S podlahářem sem byl domluven na ceně.Jelikož se však ukázala při pokládce parket zrada (parkety jsou cca z 5 druhů - délka/šířka).Musel jsem koupit novou podlahu - mozaiku.Je možné že si parketář počítá za položení mozaiky to samý jak za parkety? Mozaika se bude ještě leštit a lakovat.Na netu sem četl že to vyjde tak nasrejno parkety nebo mozaika - za práci.Ale mozaiku má daleko rychlejc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Ceny jsou smluvní, tak smlouvejte, můžete se též podívat po intu a sronávat, nebo se poptávat podlahářů na cenu.

qwe*
hodnocení

dívám se na netu ale všichni to maj stejný jak za parkety tak za mozaiku

buss

Přesto bych se pokusil o slevu, nebude mít kšeft.

qwe*
hodnocení

Zkusím to.Podlaha je položená (skoro).Teď budu do pondělka stát jelikož tu mozaiku jsem na poslední chvíli koupil od něho.Když sme zjistili že z těch parket to nepůjde.Cybí necelý m2 položit,pak vyleštit a nalakovat.Zkusím to ale až to bude hotový

ludak*

To snad ne!

Jako ty bys odved nějakou práci za domluvené peníze a pak by ses musel dohadovat ať ti zaplatí na čem ste se domluvili.

To by ti taky mohl on říct že chce víc.

bussi, smluvní cena neznamená, že je ke smlouvání, ale že je sjednaná ve smlouvě.

pecenkav*
hodnocení

0x

Vubec bych se nedivil, kdyby ti ten podlahar dal zaslouzene po tlame, na tvem miste bych to radsi ani nezkousel.

Přesně tak.Pokud jste byli domluveni na určité ceně za práci,tak není o čem.To,že se vyskytly komplikace,je vedlejší.Já to měl naopak,při rekonstrukci zedník odhadl cenu za práci,na tu jsme si plácli a když se poté objevily potíže,šlo to na jeho vrub.Takže zaplaceno dostal to,co jsme si dohodli,ale kvůli těm okolnostem mu to trvalo déle.Ale takové už je riziko...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]