Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napojení odpadu - specha

Od: req odpovědí: 8 změna:

Doma mám odpad ukončen ve zdi tímto heckl.cz/... - přiložím i obrázek - má to průměr 50. Těsně kolem toho jsou obkladačky, takže navléct na to nic nepůjde. Uvnitř není gumový kroužek, ani tam nemá být.

Sifon končí trubkou o průměru 40.

Otázka zní, co mám koupit abych zredukoval 50 na 40. Klasická redukce mi nepomůže, neboť to co trčí ze zdi nemá v sobě gumu.

Poraďte díky.

Napojení odpadu - specha

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Redukci odpovídajících rozměrů.

b2c.m-k.cz/...

req
hodnocení

Diky, ja jsem znal jen takovou tu sedou, s gumou, ktera by pouzit nesla, protoze ta cast ve zdi gumu nema, budu se muset poohlidnout po tom, cos poslal. Diky za Tvuj cas. Hezky den.

hodnocení

2x

Nic tam nelep a tu závitovku co ti poradil ta je také kničemu.Kup redukci gumovou 50 /40 do sifonového kolena ta je přímo určena na tuto aplikaci.

hop®
hodnocení

1x

Machp má pravdu, je to polovina sifonového kolena, dovnitř patří guma, jinak toto koleno se prodává i s gumou jako jeden kus...

doplněno 20.04.12 11:23:

Hlavně nic nelepit! *stop*

A já doplním "machp" a "hop"...ať to je kompletní:

Jedná se o gumovou manžetu pro HTSW přesný typ manžety je GM 50/32-40.

jirkamo*
hodnocení

1x

Obrázek pro představu velkoobchod-mm.cz/... například.

Mají to kutilské markety i lepší obchodníci kovo,vodo.

Tu 50-ku dej po očištění nasucho a tu 40-ku doporučuji namáznout montážním tukem pro novodurové

těsněné spoje. Je to takové spíš sádlo. Pozor, rozhodně nemazat autovazelinou. Ropa to nabobtná

a těžko se to pak rozebírá.

req

Presne tohle jsem nakonec koupil a napojil. Doufam, ze to netece, je to hluboko v SDK stene... Diky vsem

ladaadal*
hodnocení

0x

Klasická redukce 40/50 a zalepit. Lepidlo na novodur budou mít určitě taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]