Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohebnost kari sítě

Od: honza333® odpovědí: 11 změna:

Potřebuji dopravit 1ks kari sítě, čili doprava nějakým náklaďákem se dost prodraží. Jenže kari síť má 3 x 2 metry a přívěs za auto jen 1,25 x 2 m, máte zkušenost / domníváte se, že se ta síť dá ohnout jako do půlkruhu, že bych ji dokázal do toho přévěsu nacpat - ohnout mezi postranice a že by deformace byla pružná, tedy že až bych ji zase vyndal, že by se srovnala?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Normálně na vozík 3m na délku a 2m na šířku a praporky

pepeee*
hodnocení

0x

Já to vozím normálně na vozíku, jen dam na každou stranu červený praporek a jedu opatrně po krajnici

hodnocení

0x

Dobry den, ohnout pujdou ais jen ty slabsi a i ty vam pujdou spatne narovnat. Muzete je rozstrihnout. Budete jen potrebovat vetsi plochu kvuli presahum a vic dratkovat.

Jinak se da pujcit vozik s "kozou"na ktere by to snad slo odvozit:

pujcovna-privesu.info/...

uska*
hodnocení

0x

Ne, ne, kari sít nění pružná, tu nenarolujete mezi postranice a doma se vám nerozvine. Jak kolega píše nademnou, normálka na vozík, ze všech stran pověsit červené praporky a opatrně přepravit. Takto jsem projížděla i kolem policajtů a nezastavili mě.

hodnocení

0x

neohybat, nebo se s ní už nedomluvíte, na vozík "gumicukama" připevnit a pomalu jet. Už jsem ji tak dovezl dost a bez problémů, jen si dávat pozor hlavně na cyklisty...

hodnocení

0x

Honzo, vůbec není problém jednu kari ohnou na vozík, jako klec pro lvi, co jdou do manéže. Takto to děláme každému zákazníkovi, pokud nechce položit na hrany korby. Klidně se ohne i kari 10x10x 6mm

jde to, jen se to musí umět..

Že bby se nesrovnal,a tomu nevěřte, zkuste jí ohnout obraceně do vozíku a uvidíte.

Stavte se a ukáži vám to.

hodnocení

0x

Já ji normálně vezl ,jen jsem nějakou červenou látkou označil přesahy.

hop®
hodnocení

0x

Tak se též přidám - ohnout není problém, stačí jeden podprůměrný chlap. Ale potom narovnat tak, aby se to vešlo do plánované vrstvy betonu a nelezlo to ven - občas slušný boj...

kariny mají myslím pevnost podle průměru drátu a ten zde nevidím. Takže nevím. Je více druhů.

solenza*
hodnocení

0x

Jestli máte vozík tak je to v pohodě, jen ji musíte pořádně připevnit. Nic bych neohýbal. Ještě když jsme neměli vozík, tak jsme vezli ve škodovce vepředu v kufru 2 m dlouhý balík plotu. Plot na stranu vyčuhoval. Ale taky jsme to dovezli.

hodnocení

0x

Ja píšou chlapi nademnou ohnutí není problém, ale na co?

Na šířku to máte dva metry. Normální auto se zrcátkama je kolem dvou metrů Třeba obyč. fábka má 1,886m. Favorit podobně. To máte tak 5cm na každou stranu.

Když to položíte na vozík, tak vám bude přečuhovat přes boky na každou stranu vozíku jen 37,5cm. A na délku dáte přesah např. 30cm dopředu a 70 dozadu nakonec červený hadr, pořádně vše uvázat a valíte dom.

doplněno 20.04.12 21:04:

Jen si tak říkám, že při ohnutí třech metrů na 1,25m se to asi ve finále zlomí. Jakože ohne do ostrého úhlu a ne do oblouku. Ale pořád to není problém posléze srovnat. Osobně vyzkoušeno. Pokud je to teda do betonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]