Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlažba best nebo semmelrock

Od: karbi02* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem,

vybírám dlažbu na příjezdovou cestu k domu. Mám vybránou best - korzo, jako alternativu semmelrock rhodos elegant. U bestu je cena 359kč bez dph, u semmelrocku asi 269kč bez dph. Jak je to s kvalitou semmelrocku, ta cena je výrazně nižší.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Best je kvalitní Semmerlock s kvalitou není valný ,teprve rozjíždí v ČR výrobu .

doplněno 19.04.12 18:34:

Ano osobní zkušenost protože podnikám v tomto businesu .

karbi02*
hodnocení

Dík za názor. Odkud máte info? Máte osobní zkušenosti? Ve stavebninách, kde vedou semmelrock samozřejmě tvrdí, že je kvalita vynikající...

osobně beru domu best a bez problému mam už přes 5 let,nejsem tak bohatej abych si kupoval levné věci:D

markkko*
hodnocení

0x

Dobrý den.Já mám semmelrock na terase a maximální spokojenost!Oni asi ty rakušani vědi že tady by se to za draho prostě neprodalo.Bral jsem dlažbu v Kutné hoře asi před 2 roky a tak se s kvalitou snad nezhoršily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]