Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčovna lešení

Od: dadula25 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s půjčováním lešení? Budeme opravovat na domku fasádu a jen kvůli tomu si nechci hned kupovat lešení. Podle mě je to velká zbytečnost a tak jsem si na internetu našla půjčovnu.

Děkuji za všechny názory a odpovědi:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

V tomto případě je půjčení lešení dobrý nápad.Určitě lacinější než koupě...:)

přesně tak dneska pokud nemáte od známého tak je to palba,z jedné kostky to neuděláte a cena se pohybovala okolo 300kč na den za kostku haki.když vezmete 4 kostky máte to 1200 co den,a zedníci to budou vrtat 14 dní*smich* když příjde počasí,a pak dáte jak muj soused 25tis za pujčení,adával jak špaček že si blbec nekoupil za 10tis 2 kostky neudělal si to v klidu a pak je neprodal

hodnocení

0x

Dobry den, tady si dovolim trochu nesouhlasit, zalezi na sposte faktoru. nejdulezitejsi je, na jak dlouho budete mit leseni pujcene. Me zapujceni vyslo cca na 10 000 z toho dva dny zednici neprisli. Budu jeste delat fasadu a ted lituji, ze jsem si nekoupil par kostek HAKI leseni a po ukonceni praci neprodal, tam by jsem tratil v nejhorsim pripade 5000 KC a jeste jsem mohl mezi tim nekomu leseni zapujcit. Takze s to dobre propocitejte, mozna budete prekvapeni.

lidus*
hodnocení

0x

Zdravím, záleží odkud jste, lešení se vyplatí, my půjčujeme na chalupu za 80kč/m čtvereční na měsíc. Lešnáři jsou v dědině a tak si to sami odvezeme a složíme.

doplněno 18.04.12 10:24:

leseni-lesenari.cz/... Lešení míváme půjčené zde.

hodnocení

0x

dadulko, jen opravovat, nebo i zateplovat?

dolur.cz/...

za metr pohledové plochy 2Kč za den + DPH...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]