Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam problem,po kazde co doma umyji stresni okna,jsou behem 14ti dnu z vnejsi strany zaflakane a jde to spatne umyt,je to zaflakane od ptaku,hmyzu,prachu,atd.Tak se chci zeptat jestli neexistuje nejaky pripravek ktery na skle vytvori pro necistoty neprilnavou vzstvu jako to je u tekutych steracu pro auta?A nebo muzu tekute sterace pouzit?
Predem diky za rady
Myslím,že není žádná cesta k tomu,aby se okna neznečistila.Ale teď jsem viděl v telce reklamu na kärcherovač oken na aku.Strašně se mi to líbilo,asi pro to půjdu také.Nastříkne se mycí roztok na sklo a hned se špína odsaje.
JABRAKA
Tak,uz jsem vcera aplikoval nano sklo na stresni okna express-color.cz/... a je to super na okne se pri slabem desti drzi kapky ve tvaru kujicky pri vetsim desti voda krasne sjizdi a bere sebou i vsechen bordel staci trvalejsi dest a jakmile se voda uz nevejde na sklo zacne se na sebe nabalovat a stekat jsem maximalne spokojeny a doporucuji vsem udavana zivotnist je 5 let a v lahvickach toho mam jeste tak na 4 pouziti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.