Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myti stresnich oken-tekute sterace

Od: martinxx1 odpovědí: 5 změna:

Dobry den,mam problem,po kazde co doma umyji stresni okna,jsou behem 14ti dnu z vnejsi strany zaflakane a jde to spatne umyt,je to zaflakane od ptaku,hmyzu,prachu,atd.Tak se chci zeptat jestli neexistuje nejaky pripravek ktery na skle vytvori pro necistoty neprilnavou vzstvu jako to je u tekutych steracu pro auta?A nebo muzu tekute sterace pouzit?

Predem diky za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinxx1
hodnocení

tak nakonec koupim tohle express-color.cz/... a uvidim co to udela;)

" tzv nano sklo " se už tu řešilo.Ale dejte vědět,jak to dopadlo.Zajímalo to docela dost lidí. Děkujem

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že není žádná cesta k tomu,aby se okna neznečistila.Ale teď jsem viděl v telce reklamu na kärcherovač oken na aku.Strašně se mi to líbilo,asi pro to půjdu také.Nastříkne se mycí roztok na sklo a hned se špína odsaje.

JABRAKA

martinxx1
hodnocení

ok dam vedet ale aplikovat to budu az se venku poradne otepli

martinxx1
hodnocení

Tak,uz jsem vcera aplikoval nano sklo na stresni okna express-color.cz/... a je to super na okne se pri slabem desti drzi kapky ve tvaru kujicky pri vetsim desti voda krasne sjizdi a bere sebou i vsechen bordel staci trvalejsi dest a jakmile se voda uz nevejde na sklo zacne se na sebe nabalovat a stekat jsem maximalne spokojeny a doporucuji vsem udavana zivotnist je 5 let a v lahvickach toho mam jeste tak na 4 pouziti;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]