Nejste přihlášen/a.
Zdravim, podle online nahledu do katastralni mapy jsem zjistil, ze na pozemek nedaleko nas, o ktery bych mel zajem je vydan "Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti". NIcmene nikde na internetu (treba www.centralniadresa.cz) nemohu najit, kdo to bude drazit. Je nejaky zpusob jak to zjistit? Jedine, co me napada je, ze u vlastnika pozemku v katastralni mape je napsana tez adresa, takze kontaktovat primo vlastnika, nicmene ten asi nebude nadseny, ze mam zajem koupit nemovitost, kterou mu sebral exekutor...
Diky.
Podklady k zápisu mají v každém případě na KN. Zkuste se osobně pozeptat, zda vám ji mohou poskytnout. A jinak ještě mohu nabídnout: registrexekuci.cz/... Zde můžete hledat dražbu podle katastrálního území - tedy pokud již byla vyhlášená.
doplněno 16.04.12 09:38: Možná by šance byla i na : portaldrazeb.cz/... , kde je výběr podle kraje a předmětu dražby.
Podle vypisu z katastru nemovistosti zjistis v jakym stavu se objekt ci pozemek nachazi ale podle mapy myslim ze ne... Ale je to vse online tak ze neni problem si pri kliknuti na mapu zjistit jak na tom pozemek je ovsem jestli je v drazbe to asi nezjistis jen ze je na nem nejaky zastavni pravo...
Bud se poptat exekutoru ekcr.cz/...= ,
nebo na extrh.cz/... je pristup gratis
a na live.ceecr.cz/... by melo byt vse ale je to placene.
Měla jsem podobný "problém". Zjistila jsem to tak, že jsem si na seznamu v odkazu Reality zadala potřebné údaje a informaci o dražbě tam našla - když článek rozbalíte, dole byl kontakt na příslušnou exek. kancelář. Já to ale vzdala, dražbu (nemov. na Šumavě) vedla exek. kancelář v Praze a samozřejmě ji vyhráli Pražáci; je to už půl roku a dodnes se tam nikdo neobjevil ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.