Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrnce Thomas opravdu prémiové značky?

Od: gorka* odpovědí: 17 změna:

Nasbíral jsem si 20 známek u obchodního řetezce Tesco pro nějaké hrnce Thomas. Je tady někdo, kdo zná tu akci a poradí mi, jestli ty hrnce a rendlíky jsou opravdu značkové? Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majklovic*
hodnocení

2x

Thomas je německá značka... Na trhu jsou celkem dlouho. Jejich hrnce jsou řek bych taková "střední" třída...

kolicek*

Hodis nejaky odkaz na netu? Ja jsem tyto "premiove" hrnce hledal a nenasel jsem o nich ani zminku. Dik.

doplněno 15.04.12 23:31:

Aha, tak nic. Ocividne jsem je hledal asi pod nejakym jinym oznacenim. Na hrcne Thomas mi to vyplivlo vysledky hned.

ata*
hodnocení

0x

podle informace od jedné pokladní: její syn je používá v práci a jsou výborné jen trochu těžší :)

evita*
hodnocení

0x

Dibrý den, mamka si včera také v Tescu koupila hrnec Thomas za nasbírané body. Německá kvalita se doma projevila tak, že našla na hrnci Made in China. Okamžitě jdeme hrnec vrátit!

nm

To, že je na výrobku napsáno, že je vyroben v Číně neznamená, že není značkový či kvalitní. Můj počítač HP je taky vyroben v Číně a můj mobil HTC je také vyroben v číně. Proboha v Číně se vyrábí skoro všechno. Důležité je, jaká firma to tam vyrábí, a ne kde se to vyrábí...

skopek
hodnocení

0x

V celku by mě zajímalo, co to je za hrnce... Jestli to vyrábí Thomas přímo pro Tesco, nebo za nejakou nehoraznou uplatu se pod to podepsal? Rozhodně na strankách rosenthal.de/... se mi nic podobného nepodařilo objevit.

Iluze nemám, že by se jednalo o nejak extra kvalitní nádobí. Ale, Tesco nádobí nakupuje v takovém objemu, že by se mohlo jednat i s touto cenou o slušnou kvalitu. Tomu, že by to prodávali pod cenou, se mužu jen smát...

poiu*
hodnocení

0x

Mám 26cm pánev a zatím je dobrá.

kkk*
hodnocení

0x

No nevím, ten 7,5l hrnec, co tady nabízejí za 729 Kč + známky (za údajnou cenu bez známek 2499 Kč) nabízí tesco v anglii za 17 liber tj. cca 540 Kč... viz. tesco.com/...
Takže to vypadá na velmi výhodnou akci (otázka je pro koho...)

skopek
hodnocení

0x

V Anglii probíhala podobná akce před půl rokem, aspoň dle toho co jsem pochopil z tohoto fóra: forums.moneysavingexpert./... Ted to zřejmě doprodávají za ceny, který před tím měli za akční...

Otazka spíš je, jestli kvalita odpovídá ceně. Nebo lze na našem trhu sehnat, za stejné peníze stejně kvalitní.

wwendy
hodnocení

0x

musím říct,že sem si v tescu zakoupila již 3 hrnce za nasbírané body na slevu a nemůžu si vynachválit,je pravda,že sou sice trochu těžší,ale nic se nepřipaluje,rychle se v tom vše udělá a umýt se dají bez problému :) doporučuji .. mám zakoupený hrnec o obsahu 2,8 litru , hrnec s obsahem 4,7 litru a ještě hrnec o obsahu 7,5 litru a nemám s nimu problém a mám je asi měsíc a půl

lada*
hodnocení

0x

Takže Vážení.Firma Thomas rosenthal group je německá gastronomická společnost,která začala jako porcelánka a dnes má několik dalších gastro. spol.Její vírobky jsou velmi kvalitní a prodávají se po celém světě.Takže tentokrát Vás tesko nenapálilo.Naopak touto akcí se firma pravděpodobně pustila do tzv.přímé reklami.Náš zákazník náš pán.Snad to bude všem zůčastněným jasné.pa zlatíčka Ps. zkusme jim trochu věřit *placni**bezim*

skopek

Pro Ladu: To není nová informace, viz předchozí příspěvky :) Doporučuju číst vše...

Mám dotaz na majitele těchto hrnců, je na nich někde uvedena kvalita ocele? Pokud je použita opravdu kvalitní ocel, výrobce se většinou nezapomene pochlubit... Udává se obsah Cr a Ni v % XX/XX.

Věřím, že v hrncích se vaří výborně, ale jestli lépe než v nerezových hrncích od Tescomy či z Makra Tarrington House. Nemáte někdo srovnání o proti jinému výrobci?

host*
hodnocení

0x

Možná v Německu, ceny napsané u teska moc nesedí asi to šlo dolů... :)
idealo.de/... (nalezeno německým vyhledavačem)

Ale zase na druhou stranu když si vezmu, že za přibližně stejnou cenu můžu mít naší teskomu, tak to asi dobré bude... :)

hivana
hodnocení

0x

Nevím zda jsou značkové,ale vaří se v nich opravdu moc dobře.Mám celou sadu. Iv

florence

Tak pročítám recenze a jen se divím .Toto nádobí je docela dobrá kvalita i když vyráběná v Číně,jako oatatně skoro veškeré zboží.Právě zkouším grilovací pánev a jsem dost spokojená dokonce na ni pasuje poklice z woku.Nejsou nikde vidět vyviklané šroubky u madel atd.Za tu cenu v celku odpovídající kvalita.Měla jsem pánev wok 32cm od Tefalu za cca 2000,.kč a mohu s jistotou říci ,že dražší šmejd jsem v kuchyní neměla,teflon se omyl a o ovařil za pár měsíců, a vše se pěkně připalovalo.takže suďte dál.

petricek*
hodnocení

0x

Zkus se podívat tady tlakovyhrnec.eu/...

pavel
hodnocení

0x
Doma používáme jeden kastrol Thomas už asi 15 let a je nejlepší co jsme kdy měli,máme tam tescomu,jeden zepter a nejvíc používáme thomas absolutně se nepripaluje drží rovnoměrně teplo ideální na cibuli kaše ,mluvím o průměru 20 cm kdyby se ještě prodával thomas koupil bych od něho všechny velikosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]