Nejste přihlášen/a.
Cau, potreboval bych radu ohledně odstranění"lepidla z izolepy", který zůstalo na skle, kde jsem měl něco přilepenýho. Zkousel sem to benzínovým čističem, ale akorát sem to lepidlo rozetřel po zbytku skla :/
Na tento problém jsem narazil až dnes - na parkovišti mi jistý "také řidič" při couvání poškodil levý zadní blatník - plastový kryt
Přelepil jsem jej "přeschodně" kusem izolepy a jezdil dost dlouho než jsem sehnal něco na opravu
Dolů se jí nechtělo, až nakonec šla bez problémů směsí lihobenzinu - dá se bez problému koupit v lékárně - po důkladném navlhčení pásky a seškrábnutí obyčejnou stěrkou námrazy - má snad každý pořádnější řidič
Jen doporučuji - pro jistotu - vyzkoušet někde na kousku laku . mně to neudělalo nic, ale kdo ví...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.