Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodník v prášku? Unixin Grip, znáte to někdo

Od: ola® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
máte někdo zkušenost s tímto materiálem ,, Unixin Grip ,,? Říkají tomu chodník v prášku!
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik*
hodnocení

0x

já mám tento povrch na schodech asi rok a půl. do té doby to byly potvory klouzavý - hlavně za mokra. teď mám pokoj a v zimě je to taky super.

ola®
hodnocení

Dělal jste si ty schody sám? moc prosím, nemohl by jste sem dát fotku? Drží to fakt dobře? jak se to udržuje?

fik*

ano a drží to dost dobře. údržba je celkem jednoduchá - koště na hrubé nečistoty, proud vody na prach a bláto.

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že tento materiál se tu příliš nadhodnocuje.Stejnou službu udělá na příklad tento materiál. baumit.cz/...

JABRAKA

fik*

No nevím, myslím si že jde o něco úplně jiného - beton x pružná gumová drť. To je asi rozdíl, ne?

No, tak to je sakra rozdíl :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma chodník v prášku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]