Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chystám se do příprav na celkovou rekonstrukci střechy obytné chalupy s plochou střechy 210m2 Původní krytima je ethernit , kterýmy jsou ještě zakrytovány štíty. Chtěl jsem se zeptat jak pokračovat jak oslovit firmy, aby udělaly cenovou nabídku? Jak vyřešit nejlépe ony štíty případně jestli někdo nevíte o férové firmě v okolí České Skalice-Jaroměře případně jestli nevíte kolik by stála podobná střecha asi nyní používaným šindelem případně něčím jiným a i s výměnou krovů. Děkuji za odpovědi. Michal
strechy-dyrc.cz/... umí kvalitu...
jak oslovit firmy, vyhledáte v okolí 15 firem, pozvete je aby navrhli řešení a udělali cenovou nabídku, pak budet porovnávat nabídky, a konzultovat s firmou, proč oni nabízí toto, a oni ne...jak je to s uložením staré krytiny...
pak uděltáte další kolo výběru, zbývajících 10 firem, které doplnili informace, a posledních pět již jednáte o detailech a ceně. Rovněž navštívíte po několik staveb, keré dělali abyste videl jeich práci i v detailech..
Jsou to Vaše peníze, které oni chtějí!
doplněno 15.04.12 16:02:ano, znám se s p. Dyrce osobně,
ano firmy Vám udělají zdarma cenové nabídky.
A vy s touto fa máte dobré zkušenosti? Tzn., že si pozvu nějakého odborníka z nějaké té firmy on si to vše poměří a udělá mi zdarma nějaký rozpočet? Děkuji. Michal
A nebo - poměřte si stávající střechu, vyberte si střešní krytinu (info na netu je habakuk) ze kterého by měla bý střechat zhotovena a zdarma si zadejte poptávku - třeba na AAApoptávka.cz Přijdou vám nabídky od firem i s cenou a z nich můžete vybírat. I když si nevyberete, budete mít přehled o celkové ceně opravy a můžete šetřit do prasátka.
Tento domek dobře znám.Patří k finským domkům z 50 tých let.S tím eternitem budeš mít dost problémů.
JABRAKA
Jardo,
Domníval jsem se, že Finské domky jsou celodřevěné, alespoň v Ohrazenicích jich je několik a všechny dřevěné..
Pěkný den.
Ještě mi několik firem nabízí tzv. překrytí původní střechy mineralovýmy pásy opravení střechy během několika dní bez nutnosti odstranění původní krytiny. Vše rychle a čistě. Cenově výdodné. Není to jen vytloukání hřebíků kladivem a oddalování průseru? Díky za odpovědi Michal
neviděl jsem detailně Vaší střechu, dále záleží na stavu krokví, co bude na půdě..
ale střechu bych dal dolů...
Dobře si rozmysli likvidaci eternitu.Musíš dodržet haldu stupidních předpisů.
Tady mám ze sousedství podobný domek!
JABRAKA
No k rekonstrukci se stejně schyluje a likvidace ethernitu bude potřeba určitě ho někam nevyhodím na černou skládku a případně bude znát likvidaci zhotovitel střechy nové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.