Nejste přihlášen/a.
Mám propisku, poměrně drahou (stříbrná zn. Parker), při výměně náplně se něco stalo a už nefunguje. Žádná prodejna mi nedokáže poradit, na koho se mám obrátit, zda vůbec existuje nějaká opravna. Poradí mi někdo?
Tady officentrum.eu/... mají tenhle officentrum.eu/... ceník servisu. Najděte si svůj typ pera.
A tady penshop.cz/... mají toto:
Servis
Na všechny značky, které jsou v naší nabídce poskytujeme autorizovaný servis i v případě, že zboží nebylo zakoupeno na našem shopu. Jakékoliv dotazy směrujte na operátora shopu.
Tak pokud mají to vaše pero v nabídce ...
My se vším rozbitým (co se týká takových miniaturních prací- hodinky, budíky, drahé propisky, aj.) chodíme za jedním hodinářem. Není to prodejce, ale pouze opravář, sice se řekne hodinář- dá dohromady hodinky, ale je strašně šikovný a zvládne i to co není jeho obor. Nevím no, my to máme tak, že na kvalitní práci sháníme "drobné" opraváře (myslím to tak, že hledáme ty co nemají obchod, kde "jakoby i opravují"), protože ti si vždycky s tím dají nejvíc práce, jsou pečliví a umí svou práci. Neznáte někoho takového?
něco se mi pokazilo, jak to opravit? Opravdu myslíte, že Vám na to někdo dá odpověď. PROBOHA neříkejte PARKER, že je prupiska. Vždyť se mi z toho zvedá žaludek. To je jako byste řekl, že Fredy Mercury je pouťový zpěvák, nebo že BEATLES je malá bezvýznamna pouťová kapela
Že pera od Parkeru jsou luxusní jsem si kdysi myslel taky. Oni některé luxusně vypadají, ale psalo se s nimi opravdu špatně. Musel jsem pořád rozepisovat, pero se v ruce špatně drželo, zkrátka nic moc. Co jsem objevil rollery o Pilotu (B2P, Frixion), nechci již nic jiného ...
A nechávat si u někoho opravovat propisku by mě skutečně ve snu nenapadlo ...
Mám podobný problém s parkerkou, píše se mi s ní skvěle, náplně drží rok při intenzivním psaní, resp parker náplně jsou nejlepší...zkoušel jsem německý pelikány, ale ee..není to ono.. mně konkrétně se odlomila špička na přelomu pogumované části propisky u hrotu.. Píši dost, při studiu a kancelářské práci ní mám za těch cca 6 let, co mně jednou jedinkrát nezklamala, opravdu kladný vztah, narozdíl od některých pokryteckých lidí podobným těm tady na foru...
Takže jsem jeden z těch, kteří rádi uvítají nějakou radu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.