Nejste přihlášen/a.
U nových plastových okem je hodně slyšet hluk z ulice a dostala jsem radu a zavřu mezi okenní rám a křídlo arch papíru.,že by při dobrém utěsnění neměl jít vytáhnout.Když to udělám nejen že papír vytáhnu ,ale mohu s ním i libovolně pohybovat mezi oběma panty.Papír lze vytáhnout i mezi oběma křídly.Je to v pořádku? Děkuji za radu
No tak jestly máte nová okna plastová jak píšete a máte dvou vrstvé tak mezi okny by mělo být vzduchoprázdno (vakuum) což vzhledem k novím oknům tam být musí ale papír tam prolíst nesmí to bude nejspíše vada kusu nebo vám to někdo odfušoval. což naštve.
Přesně tak ale myslím že kování no papír a ještě s ním libovolně hýbat to je přece jen trochu moc nejspíše reklamace. Já takhle reklamuju ovladač od televize jeden my přestal jet poslaly novej a ten jel jeden den dneska už prosím pěkně nejede zavolám jim tam a srovnám je najednu hromadu. znám to tohle naštve zbitečnej bordel kolem a zbytečnej vyhozenej čas.
zásadně to v pořádku není ,pokud utrhnete proužek papíru a zavřete jej do těsnění nesmí jít vytáhnout popřípadně ani lehce popotáhnout,mam okno 9 let a stále drží,je jasné že těsnění časem degraduje ale dnes je silikonové a to nějaký pátek musí vydržet,jak mám 9 let a nejeví opotřebení,okno je -nebo by mělo být seštelováno na stolici a při dovření musí těsnit,lze i doštelovat po montáži,což ale má udělat montážní technik.musí být znatelný rozdíl v hluku už jen když přepnete ze zavřené pozice na otevírání ,začne povolovat guma a samy si mužete ověřit zda okno vůbec přitahuje do zavíraacích bobů,
tak že zavolat reklamovat,požadovat opravu,nevím co by vám to dělalo v zimě nebo při velkém větru,zažil jsem že taková to okna i razantně přes gumy pískají a vylučují nepříjemné zvuky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.