Nejste přihlášen/a.
U nových plastových okem je hodně slyšet hluk z ulice a dostala jsem radu a zavřu mezi okenní rám a křídlo arch papíru.,že by při dobrém utěsnění neměl jít vytáhnout.Když to udělám nejen že papír vytáhnu ,ale mohu s ním i libovolně pohybovat mezi oběma panty.Papír lze vytáhnout i mezi oběma křídly.Je to v pořádku? Děkuji za radu
0x
No tak jestly máte nová okna plastová jak píšete a máte dvou vrstvé tak mezi okny by mělo být vzduchoprázdno (vakuum) což vzhledem k novím oknům tam být musí ale papír tam prolíst nesmí to bude nejspíše vada kusu nebo vám to někdo odfušoval.
což naštve.
0x
Přesně tak ale myslím že kování no papír a ještě s ním libovolně hýbat to je přece jen trochu moc nejspíše reklamace. Já takhle reklamuju ovladač od televize jeden my přestal jet poslaly novej a ten jel jeden den dneska už prosím pěkně nejede zavolám jim tam a srovnám je najednu hromadu.
znám to tohle naštve zbitečnej bordel kolem a zbytečnej vyhozenej čas.
0x
zásadně to v pořádku není ,pokud utrhnete proužek papíru a zavřete jej do těsnění nesmí jít vytáhnout popřípadně ani lehce popotáhnout,mam okno 9 let a stále drží,je jasné že těsnění časem degraduje ale dnes je silikonové a to nějaký pátek musí vydržet,jak mám 9 let a nejeví opotřebení,okno je -nebo by mělo být seštelováno na stolici a při dovření musí těsnit,lze i doštelovat po montáži,což ale má udělat montážní technik.musí být znatelný rozdíl v hluku už jen když přepnete ze zavřené pozice na otevírání ,začne povolovat guma a samy si mužete ověřit zda okno vůbec přitahuje do zavíraacích bobů,
tak že zavolat reklamovat,požadovat opravu,nevím co by vám to dělalo v zimě nebo při velkém větru,zažil jsem že taková to okna i razantně přes gumy pískají a vylučují nepříjemné zvuky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.