Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravy komínů

Od: po* odpovědí: 5 změna:

Kdo provede opravu komínů.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

kdokoliv kdo tomu rozumí

jaký komín? nerezový zámečník, cihlový zedník, atd...

repkin*
hodnocení

2x

Navíc není komín jako komín, co si pozvat komeníka a zeptat se ho? Já budu potřebovat nevyužívaný komín taky opravit, respektive jeho nadstřešní cihlovou část. Při dešti do něj prší a z toho "věnce" se odlupujou kousky a padaj buď na střechu nebo do komína, což mě v noci budí *smich*. Takže bych ho chtěl udělat novej věnec a asi tam dát takovou tu větrací hlavici, co zvyšuje tah komína. Takže se bude lepší větrat sklep a do komína nepoteče. Jenže problémem bude spíš to, že těch komínovejch děr tam bude víc a ty hlavice jsou celkem drahý :D .

po*
hodnocení

Opravy komínů,.. měl jsem za to, že se ozvou nějaké firmy s nabídkou z okolí Olomouce.

pecenkav*

Tady se dozvis rady, jak si to opravis sam, ale nejsme dohazovaci a ani reklamni web.

po, přesně jak píše pan Pecenka, zde poradí jak mistři, tak laici, ale určitě zde nenajdete zástupce firem přímo od Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]