Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymalovat?

Od: janinnka2 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych poradit,koupila jsem červenou rohovou sedací soupravu,máme rezavooranžový koberec a obývaci stěnu šedočernou,nevím jak vymalovat? doposud byla jedna stěna oranžová,zbytek bílá.vymalovat 2 stěny oranž a dvě ponechat bílé?nebo vymalovat na červenou děkuji

Jak vymalovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,ta sedací souprava by měla být dominantním prvkem celého obýváku,jelikož její barva jest velice sytá,koberec v barvě,kterou uvádíte se k ní absolutně nehodí,každopádně každý máme jiný vkus,že?V tomto případě bych volila barvu vaší obývací stěny,a to šedou,jelikož zde vévodí i ten koberec,musíte celý prvek malbou nějak utlumit,aby to nevypadalo jako v cirkusu.;)

janinnka2
hodnocení

zde přikládám foto obyvací stěny

Jak vymalovat? #2

jokr
hodnocení

0x

To je přeci otázka vkusu... Teplé barvy, studené, neutrální... Dneska jsem si jel koupit Primalex a začal jsem s nátěrem hned na přechodu pro chodce... Piksla mi spadla na zem a praskla... Způsobil jsem aspoň radost několika kolemjdoucím...

polinek*
hodnocení

0x

,já osobně červenou na zdi nesnáším,,,) katovna..) asi by mne ovezli k Chocholouškovi. Koberec volím šedý. šedá ,červená.a černá jdou k sobě.Viděla jsem na zdi stříbřitě šedou a pak s bílou.

Já jsem odpůrce těch komedianských barev hlavně té pistáciové,,kde se vše pere a mele jako v maringotce. Ona jedna sytá barva se mi líbí a to je paprikově do hněda. ale zas k tomu bílý nábytek-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]