Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu, čím zalepit prasklinu na plastové nádrži 1000 L na paletě.Děkuji
Lepidlem určeným pro daný materiál. Myslím materiál nádrže, ne palety. Není zač.
Pro lepší odpověď asi budete muset tu nádrž (radši i velikost praskliny) trošku upřesnit...
Nádrž je z vysokotlakého polyetylenu.Existují samozřejmě i speciální lepidla na tento materiál : flobb.eu/...
Toto lepidlo je potřeba aplikovat zevnitř nádrže a s pomocí sklotextilu otvor uzavřít.Tlak vody ještě pomůže přitlačit záplatu ke stěně.
JABRAKA
Jediná možnost opravy je svaření horkovzdušnou pistolí Leister (cca 350 stupňů C) Nejdříve je potřeba zavařit prasklinu a pak ještě pro jistotu přes to navařit plošně záplaty i několik na sebe. Používat polyetylén, nic jiného nebude držet. Z polyetylénu jsou např kanystry 5 l na destilku nebo na kapalinu do ostřikovačů. Dá se to z nich nastříhat nůžkami na plech. Já používám Penofol, což je PE folie ( dává se místo IPY do základů)
Jediná možnost opravy je svaření horkovzdušnou pistolí Leister (cca 350 stupňů C) Nejdříve je potřeba zavařit prasklinu a pak ještě pro jistotu přes to navařit plošně záplaty i několik na sebe. Používat polyetylén, nic jiného nebude držet. Z polyetylénu jsou např kanystry 5 l na destilku nebo na kapalinu do ostřikovačů. Dá se to z nich nastříhat nůžkami na plech. Já používám Penofol, což je PE folie ( dává se místo IPY do základů) Spravoval jsem jich již několik a není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.