Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveře mezi verandou a domem

Od: lm® odpovědí: 4 změna:

Ahoj

Musíme koupit nové dveře mezi verandou a domem.Ty stávající jsou špatné,netěsné,utíká nám jimi spostu tepla.Veranda je nevytápěná.Myslím,že by bylo lepší koupit tzv vchodové dveře,asi nejlépe plastové.Budou zateplené a splní účel,kvůli kterému jsou měněny.

Při rodinné poradě padl návrh i na dveře interiérové,že jsou podstatně levnější a že jelikož jsou vlastně mezi verandou a domem ,neprší na ně...a že vlastně ani není třeba zabezpečovacího zámku...

Myslím,že kromě nižší ceny interiérové dveře nemají žádnou výhodu.Hlavně myslím,že nebudou zateplené a kdoví co by s nimi po čase udělal chlad z verandy.A každý další zámek coby překážka pro ev.zloděje je jen plus pro nás. Potvrďte mi nebo vyvraťte můj názor.Děkuji Lenka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Interiérové jsou méně schopny izolovat tepelně, ale chlad jim nevadí...

Pokud jde o bezpečnost - zamykání dalších dvěří ´otravuje´- takže v praxi se budou zamykat zanedlouho opět jen jedny...

des*
hodnocení

0x

Poradna je na rady,a ne na vyvracení názorů,či jejich potvrzování.Z toho důvodu si tam můžete dát třeba slamník.Jakékoli dveře tam dáte ,splní účel.Jinak kvůli zlodějům je líp nechat v domě všechno odemčeno,protože jsou schopni dveře rozsekat a zničit,otevřené procházejí.Máme několik "papundeklových"dveří do nevytápěných prostor a nedělají nic.

výtka
Upozornění od sys strejc 11. 04. 2012 21:14:00
Mírněte se!

hodnocení

0x

No, když vyměníš interierový dveře, dost určitě budou jiný, než všechny ostatní dveře co máte doma.

Ty stávající by nešly nějak utěsnit? Jsou nalepovací těsnění i na dost velkou mezeru a kdyby se k nim dal i automatický práh, nepotáhne snad nikde.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Jenom vy víte jak vypadá ta vaše veranda . Pokud dáte vchodové zateplené tak vám zase nepůjde teplo z baráku na verandu a můžou vám tam třeba začít odcházet okna . (pokud je tam máte) . A naopak může vám tudy utíkat teplo. Jaké si tam dáte kování je jenom na vás. Pokud bezpečnostní , nebo kliku. Pokud píšete o plastových záleží na šířce dveří a jejich váze. Co to začas udělá. Já mám vchodové 1m tak jsem si tam dal hliníkové. Dal jsem za ne necelých 40 000,- a jsou super. Ale jaké je u vás situace ( jak ta veranda přesně vypadá a co od ní požadujete) víte jenom vy. Hodně štěstí ve výběru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]