Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás,chtěl bych se zeptat nějakého odborníka:Chtěl bych si nechat přivézt na zahradu 1 tunu štěrku(kačírku) .Jak velká to bude přibližně hromada?Vejde se toto množství na běžnou multikáru?Chci si pro to připravit bednění,tak jak asi velké,nemám představu.Díky za odpovědi.
Hustota štěrku do frakce 25 mm je cca 1,6 m3/t, od frakce 25 mm je to cca 1,8 m3/t, takže budete potřebovat místo o velikosti základny 1 m x 2 m na výšku 1 m, případně základnu 2 m x 2 m na výšku 0,5 m.
Druhá věc je, jak se to podaří sklopit. Multikára by to měla hmotnostně i objemově zvládnout.
Omlouvám se, trochu jsem otočil jednotky. 1 tu1 m3 štěrku je cca 1,6 - 1,8 t, takže jedna tuna je cca 0,5 - 0,6 m3, takže plocha bude cca základna 1 m x 1 m do výšky 50 - 60 cm.
Ještě jednou se omlouvám
Tondo, první odpověď jsem si přečetl a říkám si, konečně někdo napíše přesně, jak to má být, až při Vaší opravě jsem zjistil, že to čtu špatně.
Souhlas s Masoni, a multikráva uveze kubík betonu, což je něco okolo 2 tun, takže také v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.